Halálosan szerelmes vagyok valakibe, aki hozzám képest sokkal jobb. Mit tegyek?
Barátként meglenni egymás közelében? Miért nem lehettek együtt?
Lehet, hogy csak lévárat kergetsz, és ezt kellene magadban helyretenni, hogy ez csak egy álom, ami elérhetetlen. Érdemes lenne e helyett értelmesebb, tartalmasabb dologgal foglalkoznod.
Mintha csak én írtam volna a kérdést, csak az idő nem stimmel. Szerintem fontos, hogy lásd magad reálisan, és öt is. Mindenkinek vannak hibái, és erényei, biztos neked is vannak. Nincs olyan dolog, amin ne tudnál legalább egy kicsit fejlődni, ha szeretnél. Drámaian viszont ne változzbmeg, mert egy idő után előjön majd a valódi éned, és rá fog jönni a párod és környezeted, hogy színjátszol csak.
Próbálkoztál már nála? Amíg nem, és a másik szingli, nem tudhatod, hogy esélytelen.
Ilyen a viszonzaltan szerelem.
Amúgy idővel majd rájössz, hogy nem feltétlenül jobb nálad, hogy neki is megvannak a maga hibái. Ettől függetlenül örökre szeretni fogod, és különleges helye lesz a szivedben, minden hibája ellenére is.
Legalábbis én igy vagyok vele, 12 év távlatából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!