Magányos, szánalmas emberek hol találhatnak barátokat?
Figyelt kérdés
Őszintén szólva, nem vagyok nagy bulizós, sőt, én egy sörözős, beszélgetős, társasozós lány vagyok. Nem szeretek táncolni, szóval nem járok szórakozó helyekre. Nem járok sehova sportolni, munkatársaim összege 3 ember , akik nem a korosztályomba tartoznak. Interneten nem szeretek ismerkedni, mert túl paranoiás vagyok és mindenkiben az elrablómat látom :D. Elsőre sose vagyok túl kommunikatív, később viszont mindig megnyílok, így az első benyomásokról valszeg lecsúszhatok. Szóval, egy magam fajta bal.asz lány, hol a francba talál manapság barátokat? Maradjak a macskáknál? Más is jár az én cipőmben?
Én pl találtam már itt barátot. Mi harmincas csajok vagyunk, szoval erre már nem is igazán számitottam. Te még nagyon fiatal vagy.
Sőt, 2 pasit is találtam már itt, bar ezt nem kerdezted :D
2020. ápr. 13. 00:22
22/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azoknak akik szerint szimpi vagyok, jól esik. És annak is aki szerint hiszti, önsajnálat, hát nah, tudom. Hidd el én próbálkoztam már, gimnáziumban is mindig azt kaptam, hogy "jó fej" vagyok (gyűlölöm ezt a kifejezést), de tartós barátságom sose volt. Szóval, jól esik kicsit hisztizni, elolvasni ha más is így van vele, ötleteket kapni. Most megpróbálok itt gyakorin ismerkedni, hátha...
2020. ápr. 13. 08:27
23/27 A kérdező kommentje:
Illetve az utolsónak pedig annyit, hogy az szép :D Szerintem ehhez azért szerencse is kell, hogy úgy találjátok itt egymásra,hasonló korban hogy még passzoltok is :)
2020. ápr. 13. 08:29
24/27 anonim válasza:
Illetve még annyit leírnék, hogy itt gyakorin is van játékokhoz kapcsolódó részleg. Biztos találsz napi szinte olyan kérdédeket, amik érdekelnek. Akár ott is találhatsz játszótársat, abból pedig már kialakulhat később barátság is. :)
2020. ápr. 13. 08:50
25/27 anonim válasza:
Én idősebb vagyok mint te, ráadásul férfi, tehát statisztikailag nagyobb rá az esély, hogy valami csúf dolgot akarok tenni. Pedig csak szeretnék barátokat találni, hogy egyszer majd azt tehessem, amit most nem tehetek, egyrészt, mert magányos vagyok, másrészt, mert a vírus miatt korlátozva van a kijárás. 29/F
2020. ápr. 13. 15:55
26/27 anonim válasza:
Én pont így vagyok, inkább egy összeülős, iszogatós estén vennék szivesent részt. Táncolni nem is tudok. Mondjuk megfelelő alkohol mennyiséggel lehet. :D
Nagyon magamra ismertem a leírásodban, valószínű az emberek unalmasnak és bénának könyvelnek el, mert nem vagyok egy nyitott könyv 5 perc után, kell idő, hogy feloldódjak, illetve még több, hogy megbízzak valakiben annyira, hogy barátnak nevezhessem.
A macskám meg kicsi, nem értékeli a szenvedéseimet még. :D
23L
2020. ápr. 14. 00:19
27/27 A kérdező kommentje:
Utolsónak:
Igen, gondolom nem vagyok túl megnyerő elsőre. Mondjuk nem mondanám, hogy túl izgalmas ember lennék megismerés után sem :D.
Nah, én sem tudok táncolni. Alkohollal csak azt hiszem :).
Az én macskám szeret. Lehet vele beszélgetni is mert visszanyávog, dee társasozni és mélyebb témákba belemenni vele nem lehet :DD.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!