Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek felesleges lenne...

Szerintetek felesleges lenne felkeresnem?

Figyelt kérdés
Egy nagyon jó gyerekkori barátomról lenne szó. 10 éven át elválaszthatatlanok voltunk, majd ő bántott meg engem, akkor összevesztünk. Engem mélyen érintett, nehezen gyógyult a sebem, több ideig tartott megbocsátani. A barátom nem volt hajlandó személyesen bocsánatot kérni, mással üzente meg az ajánlatot. Ezt is egyfajta pofátlanságnak éreztem, nem voltam kész megbocsátani, majd azt is visszahallottam, hogy nem fog előttem megalázkodni. Ekkor elfogadtam, hogy nem érdeklem, ennyi volt. Viszont ha meglát, a szeme sarkából mindig néz, figyel arra is, mikor másokkal beszélgetek. Ha meglát sokszor lesüti a szemét vagy gúnyosan vigyorog maga elé. Ezek szerint még mindig váltok ki belőle valamit.Az esett rosszul, hogy ő árult engem el, majd ő még ő állított be mások előtt engem gonosznak meg haragtartónak. 3 éve vesztünk össze, érdemes lenne felkeresni?
2020. ápr. 11. 15:57
 1/4 A kérdező kommentje:

Fiú-lány barátság

Ő 19/F én 19/L

2020. ápr. 11. 15:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

"érdemes lenne felkeresni?"

MINEK?????

HA sem bocsánatot nem képes kérni, se nem jelentkezik nálad, akkor egész biztos, hogy nem akar töled semmit!

2020. ápr. 11. 16:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

"Ha meglát sokszor lesüti a szemét vagy gúnyosan vigyorog maga elé. Ezek szerint még mindig váltok ki belőle valamit."

Igen, váltasz. Ezeket levonva marhanagy ELLENSZENVET.

Csak tudnám, miért akarod megkeresni ezek után. Egyáltalán mi a rákért foglalkozol vele? Azt meg végképp nem értem, hogy lehet az, hogy mindig ott van a közeledben, talán követed, vagy mi?

2020. ápr. 11. 16:57
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy keresd fel! Lépj rajta túl és nézd levegőnek! Megértem, hogy rosszul esik, de te már nem számítasz neki!
2020. ápr. 11. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!