Miért nem ír vissza nagyon sokszor a haverom?
Figyelt kérdés
Osztálytársak vagyunk és elég jó köztünk a viszony, sokat hülyéskedünk, elvagyunk, beszélgetünk. Viszont facen szinte vissza sem ír. Nem tudom, hogy miért lehet ez?2020. ápr. 1. 21:38
1/11 anonim válasza:
Vannak olyan emberek, akik nem lógnak 0-24-be az Arckönyvön.
2/11 anonim válasza:
mióta nem ír? vagy milyen időközönként?
3/11 anonim válasza:
Én sem vagyok túl beszédes a chaten... élőben annál inkább :)
4/11 A kérdező kommentje:
Másokkal szokott rendesen írogatni, ezért félek, hogy vmi hiba van bennem, amiért nem szokott velem írkálni
2020. ápr. 1. 22:27
5/11 A kérdező kommentje:
De lehet, hogy másokkal sem. Azt már nem látom
2020. ápr. 1. 22:28
6/11 anonim válasza:
Nekem vannak olyan emberek, akikkel egyszerűen nem tudok neten beszélgetni, élőben viszont tök jól elvagyunk. Másokkal meg pont fordítva van, élőben nem tudunk rendesen beszélgetni, neten viszont igen.
7/11 anonim válasza:
Lehet, nem szeret írásban kommunikálni, nem tudom... Nekem is voltak ilyen osztálytársaim, akikkel élőben jól elbeszélgettünk, aztán ha rájuk írtam, elég szófukarak voltak...
8/11 A kérdező kommentje:
Ma volt magyar doga és hát hívásban segítettünk egymásnak egy másik haverommal, aki összehozott minket egy hívásba, de mihelyt megbeszéltük a dogát lépett is le. Kezdem úgy érezni, hogy kicsit elhanyagol. Hívásban tudtunk rendesen beszélni, de vissza nem ír sohasem már 4 napja. Szóval fogalmam sincs mivan.
2020. ápr. 3. 18:44
9/11 A kérdező kommentje:
Pedig ezelőtt el is akart hívni kávézni, mert azt mondta, hogy tök jó lenne velem.
2020. ápr. 3. 18:47
10/11 A kérdező kommentje:
Csak sajnos közben lebetegedtem
2020. ápr. 3. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!