Mi lesz velem?!
Már kajak nem bírom... Ez a karantén dolog még nekem is sok.
Unom már hogy a munkahelyem és a lakhelyem között ingázom. Egy ideig élveztem, mert nem vagyok túl szociális arc ( mármint el-elszoktam járni kocsmázni meg bulizni néha-néha, de egyre ritkábban). Most hogy sehova nem lehet menni meg minden bezárt, már kezd engem is egy kicsit lehozni.
A családom kiakaszt, a munkahelyemen a kollegák is az idegeimre másznak, a boltsorról eltűnt szép lassan mindenki, ahogy be-bezártak a boltok. Gondoltam elleszek itthon magamban, de már egész nap ps4-zek meg sorozatozok, lassan felfekvéses lesz a hátam is. Úgy voltam vele, nosza nem baj, regelek Badoora (ja, Tinderről letiltottak) most úgyis biztos többen lógnak ezeken az oldalakon, hátha találok beszélgetőpartnert, de az a kevés is akivel matcheltem vagy nem is válaszolt vagy 2-3 mondat után eltűnt...
A "barátaim" is elvannak a maguk világában, néha küldenek egy meme-et, vagy egy smiley-t azt ennyi. Mondom alapvetően feltalálom magam, de már kezd sok lenni a jóból... Kell valami szociális inger vagy lassan a falakkal fogok beszélgetni(ha válaszolnak is, akkor tényleg fogom tudni hogy nagyon nagy a baj).
Ti hogy vagytok ezzel, hogy viselitek a dolgot?
BÁRKI válaszolhat!
26/F
Helló, Sorstárs!
A lakásom és a munkahelyem között ingázom. Lényegében egy délután megfosztottak mindentől (a munkám izgalmasabb része, egyetem, esti programok), amivel eddig lefoglaltam magam.
Az irodában ugyan jól érzem magam napközben, de mikor közeleg a délután 4 óra, kezdek szorongani azon, hogyan élem túl másnap reggel 8-ig egyedül. A hétvégén az érzés természetesen hatványozódik. Ráadásul minden második héten home officeban dolgozunk jövő héttől... :/
Annyi tervem van, hogy miket csinálhatnék a szabadidőmben itthon, de megbénít az aggódásom.
A barátaim élik a saját életüket, mindenkinek van valakije... Az én "nemrég még valakim" pedig néhány utcára tőlem unatkozik, de inkább tölti a napjait magányosan, mintsem beismerje, hogy hiányzom neki... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!