Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez a nő csicskásnak akarna...

Ez a nő csicskásnak akarna engemet?

Figyelt kérdés

Van egy női ismerősöm aki furcsa módon, mindig akkor keres amikor éppen nincs pasija. Hogy beszélgessek vele, tegyem rendbe a számítógépét, vagy hogy éppen menjek vele bulizni mert nincs kivel mennie a barátnőivel meg néha unalmas neki.

Mivel van barátnőm, csak haverként kezelem, de mindig segítettem neki a bulizáson kívül. Most hogy megint talált valakit magának mintha nem létezne. Múltkor is arra kértem, hogy ha ráér akkor adhatna egy fuvart nekem autóval egy városba ha már úgyis arra fele dolgozik. 2 hét elteltével válaszolt az üzenetemre, hogy bocsássam meg neki de elfoglalt volt. De szinte minden nap fent volt a chaten azt láttam. De ha megint dobja a jelenlegi komáját akkor tuti újra tudni fog a létezésemről? Szerintetek hanyagoljam és legyek én is bunkó?

2020. márc. 28. 19:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőd van, még szép hogy hanyagold. Erről barátnőd tud?
2020. márc. 28. 19:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Légy felnőtt és mondd meg neki.

Anyukám én ott voltam segíteni míg szingli voltál mert akkor mindenre jóvoltam neked. Jött a következő te meg egy fuvart se tettél volna meg értem. Boldogulj egyedül

2020. márc. 28. 19:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen tud, róla. Csak az nem tetszik nekem, hogy én segítek amikor tudok. És egy annyit nem kapok köszönet képpen, hogy néha kérnék egy fuvart.
2020. márc. 28. 19:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az illetőnek az fáj, hogy "senki se nyitja rá az ajtót" és ilyenkor szól neked. Mármint ezt csak valószínűsíteni lehet. Ahogy az se biztos, hogy csak csicskának tart, hogy mit érez, mit gondol veled kapcsolatban, azt csak ő tudhatja.
2020. márc. 28. 19:40
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Hanyagold, szerezzen magának palit, úgyis sok a szingli.
2020. márc. 28. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!