Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi tegyek aki megaláz engemet?

Mi tegyek aki megaláz engemet?

Figyelt kérdés

Van egy fiú kollégám és nagyon megalázott nem szóltam hozzá elmentem mellette a munkahelyemen és azt mondta torka szakadtából hogy a jó k anyádat szó szerint és még lek....

Sértegette anyukámat, és nagyon csúnyán megalázó módon beszélt velem.

Nem közvetlen kollégám csak egy cégen belül dolgozunk.

Az én kollégám előtt is olyanokat mond,hogy bárcsak elütne

a munkahelyemen egy gép meg folyamatosan beszólogat de nagyon durvákat, én még ugye vissza szolok de ettől még mérgesebb lesz. Semmi értelme ennek ugyanugy csinálja , a lehető legbrutálisabban anyáz szó szerint, és még maga elé is köpött.

A főnöknek mondtam, erre ő: kinevetett kicsit és azt mndta hogy oldjátok van nöjjetek ki belőle.Oldjátok meg szép szóval. Erre kéne nekem pofán vágnám őtet, vagy fogjam meg a mogyoróit? de az már testi bántalmazás.. Megtenném de mi lesz a vége? Kérlek segítsetek nekem

De ha levegőnek nézem és annyira sértő módon bánik velem.

Kinek szóljak?

2019. okt. 22. 17:37
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Kinek szóljak ha a főnök evvel nem foglalkozik?
2019. okt. 22. 17:38
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem előbb higgadj le, számolj tízig, végy egy mély levegőt, és fogalmazd meg érthetőbben a kérdésedet.
2019. okt. 22. 17:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha van HR-es, akkor jelentsd neki.
2019. okt. 22. 17:40
 4/11 anonim ***** válasza:
22%
Pasidnak.
2019. okt. 22. 18:23
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
HR.
2019. okt. 22. 18:47
 6/11 anonim ***** válasza:
24%
A főnököd jó hogy kinevetett, mert ez kb. olyan szint, mikor az oviban az óvónénihez mentél sírni, mert a Palika elvette a barbibabádat.
2019. okt. 22. 19:18
 7/11 anonim ***** válasza:
84%

Milyen a környezet, a helyzet, van lehetőség felvételt készíteni óvatosan? Olyan a helyzet, hogy könnyű egy mobilt valami ruhába vagy rongyba vagy valami tárgyba csavarni észrevétlen felvenni a megalázásokat?

Ügyvédi felszólítást lehetne neki küldetni, ezt meg lehet oldani magánügyvéddel, bár pénzbe kerül. Ennek sikere persze attól függ, milyen személyiségtípusú a fiú és milyen jellegű a munkahely. De azért az ilyen típusú zaklató emberek jó része gyáva, tehát esélyes lehet a dolog.

A főnökkel komoly baj lehet, ha közömbös: komoly munkahelyen a zaklatásra odafigyel a főnök, márcsak józan magánérdekből is, balesetveszélyt, a profit csökkenését hozza a zaklatás.

Mennyire törékeny a helyzeted a munkahelyen?

2019. okt. 22. 19:24
 8/11 anonim ***** válasza:
85%
mondj fel
2019. okt. 22. 19:31
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Így van, ilyen helyről menekülni kell, vagy nagyon szépen kiosztani ezt a férfi gyöngyszemet, vagy szólhatsz egy jó férfi ismerősödnek, rokonodnak, párodnak, hogy kapja el az illetőt és beszélgessen el vele, ha kell fenyegessèk meg, mert bizonyítèka úgysem lesz. Aztán felmondani.
2019. okt. 22. 22:07
 10/11 anonim ***** válasza:

Legelsőnek is most kezdj el munkát keresni.

Utána sétálj be a felmondásoddal a "főnökhöz" és jelezd, ha nem tesz valamit az ügyben, akkor a hatóságokhoz fogsz fordulni és felmondasz.

Ha nem tesz semmit, akkor simán mond fel. Ahol ilyen embert megtűrnek, ott csak rosszabb dolgok fognak idővel előkerülni.

2019. okt. 23. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!