Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Milyen barát az, akit nem...

Milyen barát az, akit nem érdekli semmi saját magán kívül?

Figyelt kérdés

Van egy barátom, szinte már család, és ezért is olyan nehéz eltávolodni, vagy elhagyni, aki nem érdeklődik irántam. Soha nem kérdezte meg, jól vagyok-e, ha leírtam neki valami személyeset, akkor “jaj most csak dolgom van”, ha bajban voltam, akkor nem fogta fel a súlyát. Egyszer az történt, hogy ellopták a táskámat, amiben a kulcsom volt, nem tudtam hazajutni, és a barátomhoz mentem. De eléggé kivoltam. Ezt megosztottam vele, beseenelte, majd percekkel később azt válaszolta, hogy “Én már megint annyira sokat ettem, hogy bealudtam délután”.

És ez sokszor történt, de amikor neki volt problémája, akkor én mindig segítettem és támogattam. Az én hibám, mert empatikus vagyok, és ő ezt kihasználja. De nehéz, mert kiszolgáltatott állapotban vagyok. Egyetemen is ha találkozunk, általában együtt megyünk mindenhová, de csak a telefonjával foglalkozik.

2020. márc. 21. 14:38
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Ő nem barát, engedd el.
2020. márc. 21. 14:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ennek az embernek csak egyetlen barátja van: önmaga. Ha rám hallgatsz, elfelejted.
2020. márc. 21. 14:48
 3/6 A kérdező kommentje:
De hogy tud valaki ennyire undorítóan viselkedni?
2020. márc. 21. 14:51
 4/6 anonim ***** válasza:
89%
Sajnos vannak ilyen emberek, aztán majd meglepődnek ha teljesen egyedül maradnak. Nem barát az ilyen.
2020. márc. 21. 15:33
 5/6 anonim ***** válasza:
55%

"Szinte már család"?

Ne fogadd be a családodba, ő nem barát, csak egy egoista, nemtörődöm nyikhaj!

Hogy érted azt, hogy kiszolgáltatott állapotban vagy???

Csak a szüleidtől függhetsz, senki mástól!

2020. márc. 21. 15:53
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is felejtős.. Volt nekem is részem ilyen "barátságba" és soha tobbet! Örülök hogy anno lezártam.

Zárd le te is minél hamarabb és keress igazi barátokat de mondok jobbat ,inkabb egyedul mint ilyenekkel...😷

2020. márc. 22. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!