Nektek mi fontos egy barátságban?
A korrektség, a jó beszélgetések és az, hogy a másikra lehessen számítani.
Legjobb barátok esetén pár dologban megjelenik a kizárólagosság is, de ez nem elvárás, inkább csak a helyzet hozza
- hogy megbízhassunk egymásban
- hogy lelkileg támogathassuk egymást, ha valamelyikünk nehéz helyzetbe kerül
- hogy feltöltsön a társasága, ne pedig leszívjon
- közös és személyes élmények, tehát lehetőleg ne csak kizárólag online barátságról legyen szó
- szeressen olyannak, amilyen vagyok, nem olyannak, amilyen lehetnék (ha időközben változom / nem ilyennek ismert meg stb., akkor megértem, ha nem támogat, csak akkor az sem barátság már nekem)
- ne legyek sokadrendű a számára (komoly kapcsolatnál megértem, ha többedik helyre szorulok, de ilyen alkalmi haverok, 2 napja ismert pasi stb. miatt ne koccoljon le folyton; ne dobjon csak azért, mert menőbb barátokat szerzett)
- lehessen rá számítani a bajban is, próbáljon meg segíteni, ahogy tud; legyen támogató a bajban
- meg lehessen benne bízni, ne kotyogja ki a titkaimat
- legyenek közös élmények, közös programok, és ne csak a barátság legeslegelején
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!