Ti is ignoraltatok már barátot/barátokat az eletetekbol? Ha igen miért tettetek es hogy eltetek meg?
Volt egy baráti körünk a párommal, besavanyodtak. Csak az esküvő volt a téma, utána meg csak a gyerek
Mi is házasok lettünk közben és azt hittük, másoknál is ilyen könnyen lecseng ez, de nem... Előtte fél évvel és utána 2 hónappal is csak erről ment a téma... Utána meg a kölkök... Nem akartunk beleöregedni ebbe a barátságba. Teljesen kifordultak magukból, mi voltunk a szarok, ha másról akartunk beszélni... Jó érzés volt többet nem járni ebbe a körbe. Volt onnan még egy páros, aki így érzett, velük tartjuk a kapcsolatot.
Volt, aki a párom miatt hisztizett mindig és éreztem, hogy nem igazi barát, csak azért jópofizik, hogy ha szingli leszek valami csoda folytán, akkor felszedjen...
Voltak fillérbszó barátaink, ott is a garasoskodást untuk meg.
Volt egy barátnőm, aki konkrétan mindenen megsértődött, miközben a pasiját védte, aki lábtörlőnek használta, őt is a sorsára hagytam... Csomó dologról nem is beszélhettem neki, mert őt az sérti (pl a munkahelyem akár jó, akár rossz értelemben).
Engem nagyon sokan elkezdtek így mellőzni, fogalmam sincs, melyik miért. Valakivel talán csak eltávolodtunk, valaki szerintem féltékeny lett rám... az utóbbiakra haragszom csak. Nem én tehetek róla, ha valamiben jobb vagyok, mint ő, mégis rajtam csattan az egész.
Én ritkán csinálok ilyet, ha igen, akkor általában azért, mert úgy érzem, már nincsenek közös témáink.
#6 #7
Csatlakozom a klubhoz :D Az utóbbi hónapokban engem is jó páran ignoráltak a régi barátok-haverok közül, és sokuknál nem igazán tudom megmondani a pontos okát. Rosszulesni persze rosszul esik, de próbálom úgy felfogni, hogy ilyen "barátokért" nem kár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!