Miért van az, hogy bármelyik nyugati országban is jártam az volt a véleményem, hogy az emberek kedvesek, szerethetők, nyitottak más kultúra iránt, kivéve Angliában?
Jártam már Spanyolországban, Franciaországban, Olaszországban, Németországban, Ausztriában, Belgiumban és mindenhol nagyjából hasonlónak tüntek az emberek számomra. Kutyát nem érdekelte honnan jöttem. Őszinte mosoly, kedvesség stb. Ha esetleg valami nem tetszett nekik azt is érthető és elfogadható módon közölték.
Ezzel szemben Angliában amint meghallották a kiejtésemről, hogy külföldi vagyok már az egész arckifejezésük átalakult, átmentek lekezelőbe.
Ha hibáztam valamiben, azt is elég tahó módon adták tudtomra, megalázó volt az egész.
Az őszinte kedvességnek, barátságnak semmi nyomát nem véltem felfedezni. Azok az emberek szerintem teljesen leszharnak mindenkit, csak saját maguk érdeklik.
Miért van ez a nagy eltérés az angolok és más európaiak között elsősorban emberileg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!