Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek ha anya utál?

Mit tegyek ha anya utál?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Most volt nőnap.Anyának vettem 40ezer forint értékben ajándekot.Csokoládét ami 5 ezer forint volt.20 ezres cipőt.Hajformázót,és egy csomó kozmetikumot meg virágot.Szépen becsomagoltam.Mikor hazaért boldogan odaadtam neki.Mikor elkezdte kibontani közölte hogy neki nem kell semmi.Azt mondta higy ennél rondább cipőt nem látott meg hogy mit kezdjen a hajformázóval meghogy ő nem egy 80 éves néni aki segítségre szorul.Ledobott mindent a földre és kiment.Ez csak egy példa volt.Mindent amit csinálok az rossz.Mindig mindenért leordít a tesóm meg a szent.Őt mindig puszilgatja meg mindenhova elviszi ahova akar menni.Már nagyon elegem van.Mit tegyek?
2020. márc. 9. 16:17
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Attol még nem utàl hogy nem tetszett neki at ajandek.

Anyum elöre le is szokta szögezni semmit ne vegyünk max viràg es kesz!

Legjobban azon nevette el magat hogy parkbol àstam ki neki gyökerestül viragot. Ez az egy nem volt felejtös neki :)

2020. márc. 9. 16:28
 2/9 anonim ***** válasza:
18%

Vagy pl aggassz ejszaka/hajnalban a függönyre par viragfejet anyaknapjara mikor felkel kinyitja a szemet majd azt latja.

Sokkal nagyobb meglepik az anyàknak az ilyesmik.

2020. márc. 9. 16:29
 3/9 anonim ***** válasza:
98%
anyád egy paraszt, költözz el és soha többet ne vegyél neki semmit
2020. márc. 9. 16:40
 4/9 anonim ***** válasza:
19%
En megszurkalnam, de azt nem szabad sajna
2020. márc. 9. 16:47
 5/9 anonim ***** válasza:
73%

"vettem 40ezer forint értékben ajándekot."?

Miért kellett alapból ennyit költeni rá? Nem lett volna elég virág vagy csoki?

2020. márc. 9. 17:08
 6/9 anonim ***** válasza:
95%

Hát, ha velem ezt csinálta volna, akkor lehet, hogy sírva fakadtam volna. Pedig nem vagyok egy gyenge személyiség.

Ne akarj megfelelni szerintem. Rendezgesd az életed, élj, stb.

Az ilyen helyzetből sokra szokták vinni az emberek amúgy.

2020. márc. 9. 17:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
hát ne haragudj, édesanyád messze nem becsül meg téged, te kiteszed szíved lelked, erre, így reagál. Itt nem az ajándék értéke a lényeg, hanem, hogy megalázóan semmibe vette ezt a nemes gesztusod és még fintorgott is. Egy jó édesanya nem így viselkedik. Nem ítélem el, de ennél többet nem tehetsz, hozd ki magadból a legtöbbet az élet minden területén és ne akarj feltétlenól megfelelni egy olyan szülőnek, aki nem becsüli, hogy ennyire normális gyereke van. Szóval "a hiba nem a te készülékedben van."
2020. márc. 9. 21:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, hogy ezt kellett megélned, nagyon bántó az ilyen! Én a helyében biztosan örültem volna. Anyád egy rosszindulatú tajparaszt, aki nem becsül. Ne fuss utána, ne akarj megfelelni neki, hiszen nem is lehet! Többet ne költs rá! Legjobb, ha kiveted az életedből és saját családot alapítasz tőle messze.
2020. márc. 10. 00:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Ettől bekönnyezett a szemem :(

Nagyon rossz volt olvasni is, ne költs rá ennyit soha többet, látod, hogy nem értékeli. Én verset írtam anyának, és megkönnyezte, ahhoz képest a te anyukád...csak annak adj ilyen mértékben a szeretetedből, aki megérdemli...nagyon sajnálom, hogy ezek közé nem tartozik az édesanyád ....

2020. márc. 11. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!