Szerintetek ez nagyon hülye ötlet lenne? Többi lent.
Figyelt kérdés
Úgy szeretnék ismerkedni társkeresőkön vagy barátkozós aplikáción hogy közben van barátom de csak barátságot keresek semmi több.Nagyon magányos vagyok a páromon nincsenek barátaim.Volt valaki hasonló helyzetben?20/L2020. márc. 1. 19:10
1/7 anonim válasza:
Ha valaki ismerős (aki szintén társat keres) észrevesz és megmutatja adatlapodat a barátodnak, elég nehéz lesz kimagyarázni a dolgot, amennyiben ő nem tud a regisztrációról...
2/7 anonim válasza:
Pontosan ilyen helyzetben vagyok. Van párom, de barátaim nincsenek. Nem hülyeség, de ne társkeresőn, mert oda nem barátkozni jár az ember. Bárhol máshol lehetne, csak azt tapasztalom, hogy előbb-utóbb eltűnnek.
3/7 anonim válasza:
Társkeresőn nem barátokat keresnek hanem társakat.
4/7 anonim válasza:
Ismerkedjünk, haverkodjunk. Bár a korom elriaszthat, de én sem akarok többet haverságnál (nem kéményseprő vagyok :D)
40/F
5/7 anonim válasza:
Ez egy hazug kérszínű nő mint az összes többi...
6/7 A kérdező kommentje:
Azért mert barátokat akarok szerezni?
2020. márc. 4. 12:47
7/7 anonim válasza:
Azért mert egy szavas válaszokat adsz és még kérdezni sem tudsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!