Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Veletek mar megtortent?

Veletek mar megtortent?

Figyelt kérdés
Ti csalodtatok mar egy olyan emberben akirol soha nem gondoltad volna hogy hazudik neked ??
2020. febr. 28. 17:09
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Megválogatom a barátaimat és bennük még sosem csalódtam.
2020. febr. 28. 17:11
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Persze, régen többször is. 2-3 közeli barátnőm is bepróbálkozott az exemnél például. Voltak emberek akik csak akkor kerestek, ha problémájuk volt. Sokáig magamat hibáztattam ezek miatt, de mostanában inkább megtanultam megszűrni az embereket magam körül.
2020. febr. 28. 17:12
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Igen. Bár voltak előjelei, csak én hülye nem vettem észre.
2020. febr. 28. 17:24
 4/8 anonim ***** válasza:
65%

Még kb 16-17 évesen megtaláltam számomra tökéletes lányt.

Akivel pár randi után vége lett a dolognak, mert azt hitte hogy a barátnője tetszik nekem és őt csak kihasználom.

Évekkel később visszanéztem a beszélgetéseket, mert akkoriban screenshotokat készítettem róla, hogy a legjobb barátomnak eltudjam küldeni a fejleményeket.

Teljesen más volt később kívülállóként ránézni a szituációra mint amikor benne voltam.

Plusz most már tudtam, hogy a legjobb barátomnak is tetszett az a lány és később rajta keresztűl megpróbált vele összejönni és akkor nyílván segítettem neki, mert ha nekem már nincs esélyem, akkor értelmetlen lenne visszatartanom a barátomat.

Így jobban bele láttam a sorokba és rájöttem, hogy a barátom tevékenységei gátolták meg ezt, amiből valószínűleg egy komoly kapcsolat lett volna ismerve engem és a másik félt.

2020. febr. 28. 17:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Hátmég ha csak hazudott volna. De folyton megaláz,beszól, nem hagy érvényesülni, alkoholos állapotban ah életünkre tör. Hát igen... a legtöbb szülő nem jó példakép, pedig gyerekként még mind így hisszük. A nagy felnőttek...
2020. febr. 28. 17:59
 6/8 anonim ***** válasza:
75%
Yes. Kivel nem?
2020. febr. 28. 18:31
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Hasonlo nekem is mint 5.

Felnöve kezdtem tisztàn làtni hogy akiröl jondulatot hinne az ember, kiderül hogy valojaban aljas atver megalaz irigy pszichopata

2020. febr. 28. 19:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Persze, mostanában
2020. febr. 28. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!