Csak szerintem gáz ha valaki kamubarátokat csinál magának Facebookon?
Figyelt kérdés
Van egy csaj ismerősöm akinek az a "napi" programja hogy régebben csinált kamuprofilokat Facebookon és azokon tesz ki képet mintha azok valódi emberek lennének, a képeket meg külföldi emberektől lopja ahonnan sohasem derülne ki. És ebből áll a napi programja hogy likeolja a valódi profilján a képeit mintha jó barátok likeolnák neki meg kitesz posztokat mintha lettek volna valahol vagy idézetet ír magának a kamu profilokról és hasonlók.
Csak én tartom ezt gáznak arra nézve aki ilyet csinál? Nektek mi a véleményetek, nektek is van ilyen ismerősötök?
2020. febr. 19. 21:28
2/7 anonim válasza:
Életemben nem gondoltam még arra, hogy esetleg kamubarátokat csináljak facebookon, időm se lenne. Igen, gáz. És egyrészt szomorú, hogy valaki ilyenhez folyamodik.
3/7 anonim válasza:
Nem csak gáz, de illegális, amit csinál.
5/7 A kérdező kommentje:
#4 lehet menő, de ahogy az előted lévő is mondta, bűncselekmény. Gondolj arra, te sem örülnél, ha pl valaki a világ másik felén a te képeiddel vállalna szexmunkát.
2020. febr. 20. 06:55
6/7 anonim válasza:
igy van. ezért nem használok közösségi oldalakat
7/7 anonim válasza:
nagyon ciki szerintem, ez mire jó amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!