Nekem nincs óvodai barátom, azaz nincs olyan akivel már tizenéve barát vagyok csak én vagyok így?
Figyelt kérdés
2020. febr. 15. 13:23
1/11 anonim válasza:
Óvodai nem is szokott lenni, majd középiskola után pár évvel gondold át, hogy milyen időszakokból vannak barátaid.
4/11 anonim válasza:
Nekem volt de kb. ehhez az kellett, hogy egy iskolába kerüljünk. 8.-ig ki is tartott de miután máshol tanultunk tovább vége szakadt.
5/11 anonim válasza:
Nekem olyan van, akivel ált. iskola elsőosztályban osztálytársak voltunk, majd máshol kezdtem a másodikat, de középsuliban megint osztálytársak lettünk és azóta is tart a dolog.
6/11 anonim válasza:
Nekem csak olyan van, most már 25-30 éve tartanak
7/11 Sunshinedoll válasza:
Nekem se, sőt általános iskolai vagy középiskolai se :D
Nincs ebben semmi különös.
8/11 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam, azt hittem csak én vagyok ilyen
2020. febr. 15. 15:24
9/11 anonim válasza:
Hát nekem sincs semmilyen XD. Van pár ember akivel jó a kapcsolat de max beszélünk 2 hetente pár szót szoval azért az nem barátsag. Ovis társaimra meg már nem is emlékszek..
19F
10/11 Metionin válasza:
Nekem sincs, se iskolai, se középiskolai de egyetemi is alig. Vannak nagyon régi barátaim de őket nem intézményből ismertem meg hanem hobbival kapcsolatban, pl. szakkörökről vagy sportról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!