Mi a véleményetek erről? Igazam van?
2 éve vagyok egyetemen, más városban, kialakitottam néhány baráti kapcsolatot (6-10 emberről van szó, nem egy társaság), de össze sem lehet hasonlítani az otthoniakkal
Példaul:3-4 hetente ide hívtam pár személyt, hogy ne kocsmába igyunk buli előtt, többször is szolnom kellett, hogy nem lehet hangoskodni, mert a szomszédok másnap kötekednek, még ők voltak felhaborodva, hogy tuti nem hallják
Vagy:mondom a csávónak, hogy bent nem lehet cigizni, erre fel elkezdett okoskodni, hogy hát miért ne lehetne, mondtam hogy még a barátnőmnek sem engedem bent
Vagy:ez megint másik 2 személy,párszor söröztünk együtt,csak,akkor hívnak, ha nincs más
Vagy:Elmentünk bulizni, elhivott egy csaj csoport társam dumálni, erre még lohol Utánnam, hogy hova megyek én vele és ő is jön
Dől az irigység mindenkiből, a fösvénységet meg sem említem, pedig arról is van egy két dolog
Nehéz normális társaságot találni,érdekes, hogy otthon elég nagy társaság van és mindenki 100% ban korrekt
Vagy csak én fogok ki ilyeneket?
“Nem hiába mondják hogy az egyetemista az egyik legnagyobb tróger mindenhol a világon”
Kik mondják ezt? Azok akik csak a szakmunkást bírták elvégezni? :)
Rossz közösséget fogtál ki, van ilyen. Gondolom mindenki azt figyeli, hogy neki legyen jó, az ő igényei teljesüljenek, a többi nem számít és persze "a másiknak ne legyen jó ha lehet".
Lehet, hogy azok, akik nem értik: miért nem lehet panelházban hangoskodni, családi házban élnek és megszokták: lehet hangoskodni/mégis kit zavarna, el se tudják képzelni hogy áthallatszik stb.
"Az illemet nem lehet tanulni ez tény." :D
Igazából de. Illemtannak hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!