Szerintetek igazam van, és ez tényleg sértő?
Figyelt kérdés
Egy ismerősömmel megbeszéltük egy hétre előre, hogy szombaton programot szervezünk, azt mondta, majd ír, hogy a főnöke nem sózott-e rá munkát a hétvégére, tegnap ráírtam, hogy mi újság, és azt mondta, talán lemegy a Balatonra. Szerintetek is bunkóság vagy én reagálom túl?2018. szept. 7. 09:11
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem sértő, mert semmi konkrét nem volt még. Ha pl. megszerveztetek volna egy kirándulás, megveszed mondjuk a buszjegyet stb. akkor sértőnek tartanám.
2/3 anonim válasza:
Ez engem is bántana. Persze nem tudjuk, hogy fiú és lány között volt-e ez megbeszélve v. két lány között v. két fiú között. Ha csak haveri viszonyban vagy vele, te miért nem mentél le vele a Balatonra? Ez fel sem merült? Nem hívott? Kikkel ment le? - Ha másokkal, v. egyedül, az eléggé sértő, akkor is, ha nem volt konkrét dolog megbeszélve, én többet nem hívnám sehova sem, sőt, ha hívna, akkor sem mennék vele.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mindketten fiúk vagyunk. Miután lehordtam, kiderült, hogy munkahelyi csapatépítés lesz Balatonon, és mindent fizettek nekik. Elnézést is kért utólag, bár fenntartom hogy neki kellett volna szólnia, és a munkahelyi dolgot is említeni.
2018. szept. 9. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!