Girlll3 kérdése:
Miért nekem önti ki a szívét?
Figyelt kérdés
Egy férfi ismerősöm nekem panaszkodik, hogy a volt párja milyen szemét volt, kihasználta és elhagyta. Nem vagyunk baráti viszonyban, elkezdtünk beszélgetni és szóba került. De akkor is furcsálom, mert férfiak nem szoktak lelkizni, pláne nőkkel nem.2020. febr. 8. 15:31
1/6 anonim válasza:
Rengeteg férfi ismerősöm "önti ki a szívét" nekem is. De barátilag, én próbálok segíteni nekik, de olyan hülyén érzem magam, hogy csak mondja-mondja, állítólag jobb érzés, ha valakivel meg tudja beszélni/vagy csak kiírni neki. Bennem meg valamiért megbíznak az emberek, úgyhogy sokan csinálják ezt. Persze nem szoktam kiadni senki másnak, hogy ki mit ír nekem:) És szívesen meghallgatom bárki problémáját.:) Általában másik férfival szokták megbeszélni, de lehet férfi barátja, akiben igazán megbízik...
2/6 anonim válasza:
Kórházi kivizsgálásra várakozva tapasztaltam, hogy a szorongó férfi betegek odamennek egy-egy nőhöz, és elkezdenek parttalanul beszélni hozzájuk, bármiről, csak ne kelljen hallgatni. Nőnél ezt ritkán láttam, inkább korai demens állapotban lesznek idegenekkel a nők ilyen nyitottak, de a férfiaknál a vizsgálattól, a vizsgálati eredményektől való félelem okozza.
3/6 anonim válasza:
Tipikus elvalt ffiaknal is. En ugy utalom ha lelki szemetesladanak hasznàlnak olyan lealacsonyito.
De ugye megbantani sem akarom. Valoban parttalan. Persze intelligensen kerdezget is de latszik hogy csak udvariassagbol.
4/6 A kérdező kommentje:
Én szeretek segítséget nyújtani... de valahol furcsálom is, hogy miért én hallgassam ezt.
2020. febr. 8. 16:42
5/6 anonim válasza:
Nem arrol irtam hogy a segistegnyujtassal lenne bajom. Hanem nekem lekezelö valahol. Mintha lekezelne.
6/6 A kérdező kommentje:
Hát, valahol én is ezt érzem, hogy csak a rinya meghallgatására vagyok jó...
2020. febr. 8. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!