Találkozni fogok az IBFF-emmel 😍. Tudnátok tapasztalatokat, tanácsokat írni?
Figyelt kérdés
Szóval a világ legjobb embere egyben az én legjobb barátnőm is. Találkozni fogok vele. Tervezem,hogy hosszan megölelem,a fülébe súgom,hogy "SZERETLEK". De ott helyben el fogom magam sírni. Annyira szeretem őt. Valakinek volt már ilyen élménye/tapasztalata?2020. febr. 1. 09:17
11/15 anonim válasza:
9-es: már korábban megtanultam, a bff a best friends forever, de az I micsoda? Internetes legjobb barát?
13/15 anonim válasza:
Igen, rájöttem hogy az I az internet. Min írtam a második F-et nem értettem.
15/15 anonim válasza:
Kiváncsi vagyok, akkor is meg fogod-e ölelni, ha kiderül, hogy a te kis íbéeffefed egy 50+ éves sörhasas szőrös dokkmunkás orángután. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!