Tapasztalatokat tudnátok írni?
Figyelt kérdés
Abba hagytam már egy jó ideje a drogozást, eleinte nem is zavart, hogy nincsenek barátaim, most fél éve azért kezd már zavarni engem ez a dolog. Sok rossz dolog miatt, meg amiket tapasztaltam a drogos éveim alatt, nehezen ismerkedek.
Hasonló cipőben járók, és azok akik ezen változtattak nehezen tudnának írni egy-két tapasztalatot?
Akik leálltak, észlelték ezt a helyzetet, és hogyan reagáltak erre, mit tettek. Kort és nemet is írjatok, vagy esetleg privátban ha nem publikus a sztori, előre is köszönöm!
21/f
2018. aug. 24. 00:17
1/1 anonim válasza:
nekem van egy barátom akivel a függő és leszokó korszakában is ápoltam a kapcsolatot, ellenére, hogy egy cigit soha el nem szívtam..a gyengeség nem gonoszság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!