Az emberutálat normális dolog?
Mert a másokat bántalmazók jól érzik magukat a bőrükben és nem érzik: mit tesznek másokkal és nem kötelező pszichológushoz járni. Igazad van abban, hogy jobb lenne a világ, ha belátnák: mit művelnek.
Az, hogy az emberek többségét rosszindulatúnak tartod, megvédhet éppenséggel a további csalódástól, lelki sebződéstől (de ez sem 100%, mert mivel a rosszra koncentrálsz azt könnyen észreveszed illetve mindig lehetnek bántó emberek, bántó megjegyzések). A félelem miatt esetleg még a jóindulatú emberektől is elzárod megad.
13
Hát igyekszem, de nehéz. Mert a majmok nem ennyire ártalmasak és rosszindulatúak. Inkább élnék majmok között mint emberek között.
Azért vagy így meghasonulva az emberektől, mert eleve úgy nézel rájuk, hogy ártanak másnak (főleg Neked).
Veled szöges ellentétben, idős emberként, én azt mondom és ezt határozottan állítom is, hogy az emberek többsége jó, jóindulatú, segítőkész. Akit nem ilyennek látok, azzal nem szórakozom, de ilyenből alig van 1-2.
15
Nagyon szerencsés tetszik lenni, örvendek, hogy nem érték túl gyakran rossza tapasztalatok. Ettől még másokat érhettek, mint például engem.
18
Magamat miért utálnám? Senkinek sem ártottam.
Csak abban a tekintetben tartom magam többre, hogy nem ártottam másnak.
gyerekek
mindenki tudja gyökér népség a magyar.balkáni tuskó
hidd el nem mindenhol ez a viselkedés a divat.
nem mondanám tökeletesnek semmilyen népet,
de ez a környék messziröl büzlik.
felesleges itt bármilyen jóindulatot várni.
és ebböl következtetéseket levonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!