Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hol barátkozhatnék?

Hol barátkozhatnék?

Figyelt kérdés
Nagyon egyedül érzem magam úgy érzem,hogy nincsen egyetlen egy igaz barátom se szinte.Mostanában úgy érzem egyedül maradtam ebbe a nagy világba és nincsen kinek elmondani a bánatomat mert mindenki egyedül hagyott mint a kisujjamat.Hol tudnék IGAZ barátokat találni?Itt ahol lakom nincsen nagyon lehetőségem rá kis faluba lakom kocsmázni meg nem szeretnék elmenni mert itt csak kocsma van "szórakozási lehetőségnek" a fiataloknak. Nagyon szeretek beszélgetni meg ilyesmi jó lenne találni egy őszinte és igaz barátot legalább egyet.Csak nem tudom hol keressem akivel lehet beszélgetni és nem csak egy szia mizut váltani.
2020. jan. 17. 19:27
 1/6 xpvadasz ***** válasza:
66%

Hát mondjuk a boltban ha találkozik ön valakivel aki szímpatikusnak tűnik kérdezzen tőle valamit mondjuk, hogy nem látott-e esetleg valahol fahéjat 😄, és egy beszélgetésbe már bele is tud keveredni. Aztán találkoznak még egyszer és telefonszámon cserélnek.... Nem tudom milyen messze vannak városok, de ott szoktak lenni ilyen beszélgetések, és az interneten is van sok dolog ezzel kapcsolatban (pl: [link] )

További szép estét kívánok és sok sikert!

2020. jan. 17. 19:41
 2/6 anonim ***** válasza:
60%
Az egy dolog, de értelmes színvonalas társaságot hol talál az ember, akik nem csak képmutatásból állnak, hanem őszíntén és nyíltan viselkednek és van mögöttük valami.
2020. jan. 17. 19:45
 3/6 xpvadasz ***** válasza:
0%
Hát ha egy barátja lessz önnek akkor be tud kerülni egy buli/ünnep alkalmával egy társaságba ott meg ismerhet még több embert és beszéljen arról, hogy ön egy igazi barátságot keres.
2020. jan. 17. 19:59
 4/6 xpvadasz ***** válasza:
0%
De így nem igazán tudok interneten keresztül segíteni.
2020. jan. 17. 20:00
 5/6 anonim válasza:
70%
Én barátkoznék ha ír valaki.
2020. jan. 17. 20:16
 6/6 xpvadasz ***** válasza:
0%
Neki nem érdemes írni, elég gonosz (paraszt) a személyisége.
2020. jan. 17. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!