Mennyire gáz ha egy lány írja a fiú barátjának először, hogy jó reggelt? Jól eshet neki, vagy gáz, hogy egy lány kezdeményez? Fiúk?
Figyelt kérdés
2020. jan. 15. 06:44
1/9 anonim válasza:
Wtf?
Miert kell minden aprosagot ennyire tulgondolni, tulaggodni, tulszervezni?
2/9 Athlon77 válasza:
Szerintem írhatsz neki. Csak ne szokja meg. Néha a fiúknak is jólesik, ha látják valaki figyel rájuk. Ha meg nem él vele vissza és normális, értékeli, akkor rendben is van. De ha közömbös, vagy természetes neki, mert pl minden lány oda van érte, akkor várd meg, amíg ő ír, vagy keres.
3/9 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Komolyan ennyi királykisasszonnyal még nem találkoztam, azt hiszitek hogy ha ráírtok valakire akkor az olyan mintha a ti se%$#tekből kelne fel a nap ami beragyogja a napunkat?
4/9 anonim válasza:
Istenem... az ír rá először a másikra, aki először felkel. Ennyire egyszerű. Amúgysem lényeg. De mondok jobbat. Amég suliba jártam, volt egy barátnőm aki ugyan oda járt. Hiába keltünk fel suli előtt egy órával, nem írtunk egymásnak. Suliba találkoztunk, megvettem a kávénkat, meg ittuk és közbe beszélgettünk, szünetekbe szintén kimentünk egy cigire és beszélgettünk. Utána egész nap annyit beszéltünk messengeren hogy suli után mikor és hol találkozzunk. Érted mit akarok ebből kihozni? Egy igazi kapcsolat nem a facebookra alapul!
5/9 anonim válasza:
Úristen, ennyire degenerálódik a mai fiatalság?! A következő kérdésed mi lesz?! "Gáz, ha levegőt veszek a nyílt utcán?"?! Az eszem áll meg, komolyan...
7/9 anonim válasza:
Amúgy meg tényleg elég hülye kérdés. Miért lenne gáz,ha lány kezdeményez? Könyörgöm,csak egy köszönésről van szó,nem a kezét kéred meg....
8/9 anonim válasza:
Főleg,hogy fiúbarát,tehát még csak nem is flörtölésről van szó,csak annyi,hogy ki köszön előbb a másiknak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!