Egyetem után van még esély igazi barátokat szerezni?
Figyelt kérdés
Sajnos nem tudtam kialakítani az egyetem alatt egy jó baráti társaságot, akikkel el tudok menni bulizni meg iszogatni. Egyedül meg elég fura lenne beállítani bulizni. Munkahelyen kívül nem nagyon van olyan élethelyzet, ahol azonos emberekkel vagy hosszabb ideig egy helyen, szóval eléggé kevés esélyt látok. Középiskolai barátságaimből semmi nem maradt, eddigi munkahelyeimen is eléggé távolságtartóak voltak az emberek, szóval nem tudom mennyi esélyem van így.2020. jan. 14. 21:37
11/11 anonim válasza:
Barátokat szerezni nem egyszerű, külföldön élőként én is bajlódom épp.
Az biztos, hogy nekem eddig mindig különböző csoportokból lettek a barátaim.
Lépj be valamilyen klubba, ami érdekel!
Mit szeretsz, bringázás, lovaglás, kirándulás, fotózás, sakk?? Valami hobbid biztos van, keress egy egyesületet és lépj be! Egyből hasonló érdeklődésű emberek közé kerülsz ;)
* Minden kezdet nehéz, kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!