Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mitcsinaljak ha van egy...

Mitcsinaljak ha van egy baratnom kb 8 eve ismerem mar sulibol nagy baratok voltunk de mar nincs kedvem hozza. De nemakarom csak ugy lekoptatni. Hogy adjam a tudtara h en mar ellennek magamnak is?

Figyelt kérdés
idegesitenek a szokasai is mar pl ugyerzem vannak helyzetek amikor leszegyenit esku. (baratsag 2 lany)
2020. jan. 13. 21:23
1 2 3
 21/24 Wesler válasza:
Egészségedre váljon én szeretem az egyenességet, és IGEN valóban én inkább elmondom, hogy nem kívánom a hátam közepére, mint valami retardált. :) Ha te nem akarsz egyenes lenni, akkor az a te hiányosságod nem az enyém a barátaidnak is részvétem. :) Tök ember közeli mikor valakik már ismerik egymást sőt barátok (ahol azért a minimum az, hogy őszinte vagy a másikkal) kb 4-5 éve, de annyira sem tisztelem, hogy egy sziát vagy akár egy rohadj meg-et nem mondok neki. Minden tiszteletem a MÉG meglévő barátaidnak, és részvétem is nekik.
2020. jan. 14. 18:46
 22/24 Wesler válasza:
Plusz, nem ez a két lehetőség van, hogy vagy rohadj meg vagy semmit nem mondok. Van köztes állapot is, esetemben még egyetlen egyszer sem volt erre szükség, de nyilván ha lenne rá alkalmam elmondanám neki, hogy már más utakat vallok és úgy érzem taszítjuk egymást mintsem vonzanánk, legyen vége a barátságunknak. Ez nem házasság... :D
2020. jan. 14. 18:49
 23/24 Wesler válasza:
K..va idegesítő lehetsz egy baráti kapcsolatban hallod. xD
2020. jan. 14. 18:53
 24/24 anonim ***** válasza:

amúgy nem tudom miért, de az eddigi válaszolóknak többségét vagy sokszor rázták le, vagy ők az őszinteség megtestesítő. mindenesetre szerintem nem mindenki egyforma, és a szemtől szemben megmondom dolog nem mindig a legjobb megoldás.

nem tudom hány éves a kérdező, ez azért eléggé nagy faktor. 14 évesen szerintem pl nem olyan nagy dolog lekoptatni valakit, mert még csomó lehetőséged van új barátokat szerezni.

a körülmények nagyon fontosak. pl. az se tudjuk, hogy most ez csak egy barát a sok közül, vagy pl legjobb barátnők voltak anno.

másrészt szerintem a kérdező azt a megoldást keresi, ami neki jó. így a leülök a másikkal, és elmondom, hogy amúgy mennyire nem bírom opció szerintem kizárható. amúgy el nem tudok képzelni egy normális beszélgetést aminek ez a témája, szerintem ez teljesen irreális. nekem az fájna, ha megmondanák, hogy szia, szar vagy. hogyha azt látnám, hogy nem akarnak velem találkozni, no para, vannak más barátaim, akikkel szintén jól el tudom tölteni az időmet. mellesleg, ha nagyon zavarna, akkor rákérdeznék, hogy mi a helyzet, miért kerülnek. szerintem ez az ideális időpont elmondani, hogy miért nem akarunk találkozni a másikkal, és nem úgy jön mint a derült égből a villámcsapás.

szerintem ez a két reális lehetőség van, ha lekoptatnak. és elnézést, de ha valaki három év múlva is azon pörög, hogy mi miért történt, akkor valószínűleg vele van baj (sry), és nem feltétlenül a másik a sunyi.

szóval én azt tanácsolom kedves kérdező, hogy tölts időt másokkal, magaddal, csak ne vele. egy idő után vagy csak eltűnik, vagy konfrontálódik. viszont szerintem jobb ha felkészülsz a kérdéseire, hogy pontosan miért nem akarsz vele több időt együtt tölteni

(btw amikor én koptattam le az egyik haverom, az azért volt, mert akárhányszor találkoztam vele, szétdrogoztam az agyam. nem minden fekete-fehér, van amikor magadat kell felülre helyezni)

2020. jan. 15. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!