Egy 36 éves szüleinél lakó ffi lehet vonzó egy érettebb nő számára ha jóképű, izmos vagyok?
A fiatalabb lányoknál tudom,hogy nincs esélyem mert jogsim sincs,utoljára 5 éve volt komolyabb barátnőm pár hónapig,de most kavarok 1 éve egy 49 éves gyönyörű nővel. Lépni még nem mertem mert a volt párja az én ismerősöm,haverom.. de azt szokták mondani,hogy próbálkozni kell,elvégre 1 éve már szakítottak és nem nagyon volt senkije azóta. Egy egészséges nőnek meg kell az érzelem és a szex gondolom. Szinte mindig együtt vagyunk mindenhol..megvárjuk egymást,úton útfélen,együtt utazunk,hülyéskedünk stb.
Vajon ő is komolyan gondol,vagy berakott a barátzonába?
20-as!
Nem az én elmém képzelete..de ha te valamikor is független leszel,és úgy hozza a sors,hogy egy bizonyos illetővel sodor össze a véletlen bármiből(munkából) kifolyólag stinte minden nap.. hidd el megkedvelitek egymást...és minden innen kezdődik.Minden.
Hát, ha 36 éves létedre ez már "kavarás", akkor bizony meg vagy kavarodva.
Hívd el egy wellnes hétvégére, s kiderül, hogy mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!