Egy 36 éves szüleinél lakó ffi lehet vonzó egy érettebb nő számára ha jóképű, izmos vagyok?
A fiatalabb lányoknál tudom,hogy nincs esélyem mert jogsim sincs,utoljára 5 éve volt komolyabb barátnőm pár hónapig,de most kavarok 1 éve egy 49 éves gyönyörű nővel. Lépni még nem mertem mert a volt párja az én ismerősöm,haverom.. de azt szokták mondani,hogy próbálkozni kell,elvégre 1 éve már szakítottak és nem nagyon volt senkije azóta. Egy egészséges nőnek meg kell az érzelem és a szex gondolom. Szinte mindig együtt vagyunk mindenhol..megvárjuk egymást,úton útfélen,együtt utazunk,hülyéskedünk stb.
Vajon ő is komolyan gondol,vagy berakott a barátzonába?
De a 9-es válaszadónak még a kérdésem..
Akkor miért érzi jól magát velem? Mindig együtt vagyunk ha a munkába megyünk.
Húúúh,kifolytak a látóidegeim az orromon keresztül.
" De lényegében ő is kezdeményhetne nem?"
Jah,kezdeményezHETNE. Az,hogy ne teszi,nyilván azért van,mert ő ilyesmit nem akar tőled. És az mióta számít ilyen téren,hogy jól elvagytok,meg együtt vagytok sülve-főve? Akkor már rögtön alád is kellene feküdnie? Csak nem értem,hogyan jutottál oda,hogy elvárásaid legyenek felé. Mert pusztán egy jobbfajta baráti kapcsolat erre még nem jogosít fel.
" Akkor miért érzi jól magát velem? Mindig együtt vagyunk ha a munkába megyünk."
Mert valszeg nem fog mindenkivel prütykölni,akivel jól érzi magát. Mint írtam,a kettő közt semmi összefüggés nincs.
14-es!
Bizonyított tény,hogy a barátságból mindig több lesz még ha csak a szex erejéig is!
Hol a bizonyítás? Ki bizonyította?
Szerintem meg simán lehet, hogy te többet látsz bele, ő meg nem.
"Bizonyított tény", hogy a friendzone 90%-ban erről szól.
Nem a korkülönbség miatt,állítolag már elmúlt az érzelem és az ágyban sem volt jó.
De ha beírjátok a googleba,hogy ffi nő barátság különböző szakemberek írják azt,hogy 2 független ember baráti viszonyából szinte mindig lehet több!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!