Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hátbaszúrtam a legjobb barátom...

Hátbaszúrtam a legjobb barátomat mit tegyek?

Figyelt kérdés

Még a beszélgetésünk elején leirta egy személyről a véleményét akit ő is ismer, és én ezt elküldtem neki de persze kitakarva a képet,nevet stb... (úgy 1,5 hónapja volt az egész)

Tegnap megkérdezte a barátomtól az a személy hogy szerinte vajon ki irhatta, és ezt elküldte nekem a barátom hogy ez most komoly?

Bocsánatot kértem nem egyszer, de azt irta hogy időre van szüksége, és úgy érzi hogy hátbaszúrtam.

Szerintetek van még esély a békülésre? azt irta én semmit sem tudok tenni és a bocsánatkérésem sem ér semmit, neki idő kell ahoz hogy ezt feldolgozza..

2020. jan. 11. 18:36
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nem olyat mondtam el hogy mi van nálluk otthon, vagy az érzéseiről, hanem csak ennyit.

Tudom ezt is kár volt de a multon sajnos nem tudok változtatni...

2020. jan. 11. 19:24
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Még bosszúálló is vagy, remek barát!

Hát, ha egy több éves barátságról lenne szó, talán, de csak talán reménykedhetnél, hogy nem kuka az egész, de az elején így elcseszni...bebizonyítottad neki, hogy nem vagy megbízható.

Teljesen mindegy, hogy nem az otthoni, vagy magánéleti dolgait adtad tovább, tudod nem csak az ilyen dolgok tartoznak a bizalmi kategóriába, hanem nyilvánvalóan az olyanok is, amivel bekavarhatsz....

2020. jan. 11. 19:35
 13/16 anonim ***** válasza:
Gondolom ez ilyen Facebook ismerősök baromság. Élőben ismered egyáltalán? Találkozol vele mindennap?
2020. jan. 11. 19:47
 14/16 A kérdező kommentje:

Igen ismerem, találkozok vele minden hétköznap, néha még hétvégente is.

Osztálytársam de az egészben a gáz az hogy én kértem elsőnek bocsánatot de ő magát okolja,pedig én magamra válalom de nem fogadja el...

2020. jan. 11. 20:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Persze, hogy magát okolja, az ember ezt szokta, hogy megbízott valakiben, akiben nem kellett volna. Nem pedig azért, mert nem tettél olyan rosszat..
2020. jan. 11. 20:20
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
A többieket tudnám ismételni. Megértem,hogy időre van szüksége,ugyanis most át kell gondolnia,hogy ezentúl mibe merjen beavatni,ha már ezt is kikotyogtad,akkor mennyire bízhat benned,illetve,hogy így megéri-e egyáltalán folytatni.
2020. jan. 11. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!