Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Csak szerintem gáz a reakciójuk?

Csak szerintem gáz a reakciójuk?

Figyelt kérdés

Fiú-lány ismerősökről van szó. Barátoknak hittem őket.

Én pár hónapja egyedül lakom a szüleim házában, rezsit állom, de bérleti díjat nem szednek tőlem.

Az ismerősök sör mellett rákérdeztek, hogy tudnának-e hozzám költözni. Mondtam, hogy nem keresek lakótársakat. Mikor rákérdeztem, hogy miért mondtam, hogy anyagilag nem érné meg nekem mivel nincs bérleti díj. Erre kiakadtak, hogy nem segítek rajtuk.

Elmentek, de a fejemhez vágták, hogy nem vagyok az igaz barátjuk.

Had legyen jogom eldönteni, hogy akarok-e lakótársakat.

2020. jan. 7. 14:30
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

#9-10

Úgy értem, hogy anyagilag akkor érné meg lakótársat fogadni ha lakbért (100 körül van gondolom) kéne fizetnem. A rezsi az nem sok.

De az indokolás lényege az volt, hogy NEM KERESEK LAKÓTÁRSAT.

2020. jan. 7. 16:05
 12/17 A kérdező kommentje:

Amúgy honnan veszed, hogy egy nagy házban lakom egyedül?:D

2020. jan. 7. 16:06
 13/17 nemaRendőrség ***** válasza:
0%

A kapsz 50e forintot és az 50e forinttal kevesebbet fizetsz végeredményben ugyanaz! 50e forinttal több van a zsebedben.

Őszintén nem érdekel hogy egyedül laksz-e vagy sem stb, csak próbálom megérteni a gondolkodásmódod azzal hogy elmondom hogyan értelmezem azt amit mondasz

2020. jan. 7. 16:15
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Amit kértek az nem egy átlagos baráti szívesség. Hanem egy olyan dolgot ami erősen befolyásolja a mindennapjaidat.

Jogod nemet mondani bármire.

A reakciójukból az jön le hogy semennyire sem tisztelnek téged.

13-as

Miért olyan hihetetlen, hogy valaki nem akar lakótársat?

A páromon kívül én se akarok másokkal együtt élni.

2020. jan. 7. 16:21
 15/17 nemaRendőrség ***** válasza:
0%
Nem a tény hogy nem akar lakótársat furcsa, hanem az indoklást nem értem
2020. jan. 7. 16:27
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

15

Az indoklásnál szerintem arra gondolt hogy lakótársat azok szoktak fogadni akik osztoznának a bérleti díj költségén.

2020. jan. 7. 16:35
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

nemaRendőrség Az gondolom eszedbe se jutott, hogy nem mindenki szeretne másokkal élni, amikor egyedül sokkal jobb. Ha neki nem kell ez a plusz pénz, akkor nem kell, nekem is többet érne az egyedüllét az extra pénznél.

Kérdező, nem, nem volt joguk felháborodni, te csak kijelölted a határaid. Nem kell a saját károdra segítened másoknak.

2020. jan. 7. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!