A barátnőm simán befekszik a férjem mellé az ágyba tv-t nézni. Illetve ha nálunk van, nem a fürdőben öltözik át, hanem a nappaliban, ahol simán járkálunk. Ez normális?
Az hogy egy pasi meg egy nő egy ágyon tv-zik az nem akkor nagy dolog szerintem, még az öltözködés se ha biztos vagy benne, hogy egyikük se érdeklődik a másik iránt.
A férjeddel beszéltél erről, hogy a barátnőd azt állítja, hogy meg akarta húzni? Mert szerintem ezt akkor ott kellett volna tisztázni.
A férjnek biztos bejön a hàrem hogy két nö is èrte van oda.
Ez abszolut nem egészséges igy beengedni az intimszfèràba bàrkit.
Ennyi erövel gruppenezhetnétek is, szerintem csak rajtad mulik a történetben.
Ez nem a normàlis kategoria.
Van egy játék a PH-n lassan külön kategóra lesz, bár csak két ilyet találtam. A sztori annyi a férfi középen ül jobbján a csaja; balján a csaja barátnője. Tv-t néznek, rágcsálnak...és a csaja barátnője úgy lepipázza, hogy erről a csaja semmit sem vesz észre. Többféle forgatókönyv van, pl. a csaja a könyhában ügyködik néha benéz a szobába, vagy beszól nekik "két cukorral iszod úgye?" Ezeknél már behatolás (dugást) történik.
Ez egyből megragadta a figyelmem "
férjem az öklébe hajtotta a fejét," Azok a szerepjátékok is így kezdődnek, mert a szája közel kerül a nemi szervéhez, először simogatja, a pasi zavarban és persze nem ellenkezik és a kövi pillanatban a csaj már kiveszi a kemény dákot, amit élvezésig szop.
Természetesen azt a csajt távolítsd el onnan minél gyorsabban, örökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!