Mainstream tinik körében orgazmust/erekciót kiváltó, ByeAlex anyagi haszonszerzése és a fiatalok megrontása céljából összegányolt szarkupac.
2019. dec. 30. 15:06
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos kielégítő kommenteked remélem beleülsz egy szögbe :)
Mostmár tudom :)))))
2019. dec. 30. 15:17
3/12 anonim válasza:
Valamilyen pop-os trap - hip hop
2019. dec. 30. 15:40
4/12 anonim válasza:
A lágyabb dallamok talán lo-fi.
Nem értek ezekhez a stílusokhoz 😃
De wikipédia (angol) kutatás, és hozzá hallgagni a youtube mixeket, segít eligazodni.
2019. dec. 30. 15:45
5/12 anonim válasza:
Buzrap ;)
2019. dec. 30. 15:48
6/12 anonim válasza:
Manüel kornyikálásának pontos műfaji meghatározása nem könnyű, közelít a macskavernyogás műfajához, mindemellett sok rokonságot mutat a "elmeroggyantak nyöszörgése" néven futó műfajban született művekkel is. Még hadd tegyem hozzá, hogy az e műfajban született alkotásokat az agyilag gyengék szokták előszeretettel fogyasztani, mivelhogy készíteni is ők szokták.
2019. dec. 30. 15:52
7/12 anonim válasza:
Juice Wrld volt Manuel peldakepe, csak volt mert ugye par hete halt meg szegeny :/ na neki nagyon hasonlo stilusu zenei vannak, meg a hangja is ugyanolyan. Egyebkent ez ilyen dallamos rappeles trapes alapra, Amerikaban most eleg meno dolog lett, ugyhogy ha hallgatsz amcsi rap hip-op slagerlistakat, ott fogsz talalkozni eleg sok ilyen tipusuval.
2019. dec. 30. 16:07
8/12 anonim válasza:
Manuelnek olyan a hangja, mint Juice Worldnek, meg a stílus is hasonló? XDDD
Vannak itt vicces emberek.
Amúgy nem tudom mi ez a kérdés, a magyar "zene" tele van ilyen trash sz@rokkal.
YT -> felkapott videók és ott a sok Manuelhez hasonló zenének nevezett valami.
2019. dec. 30. 16:49
9/12 anonim válasza:
Wrld ***
Autokorrekt -_-
2019. dec. 30. 16:51
10/12 anonim válasza:
Jaaaaaj dik Manuel, már itt is???
Az a repedtfazék hanf, Istenem, szerintem a kínzás a műfaja. Vallatásnál lehetne használni az "énekét".
Pont hallottam, hogy valakik átdolgozták azt a szemből fúj a hó számàt, vagy mi a címe. Nagyon fura volt úgy hallani, hogy két szép hang énekli, és nem az a repedt fazék sértő hang.
Meg az az ütnivaló fej, meg az a beképzeltség jaj...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!