Miért hazudik ennyit legjobb barátnőm?
Olyan baratnok mellett mint te, nincs szuksege az embernek ellensegre.
Ha ennyire idegesit akkor miert nevezed ot a legjobb baratnodnek?
Benne maradt az ovodai szint. Ott divat ez hogy a kicsik egymast utànozzàk egymastol tanulnak es esetekben egymasra rossz hatassal is vannak.
Ahogy nö az ember még mindig utanzas alapon tanul(pl betanitjak munkahelyen)csak epp nem ilyen intenziven majmol màr màsokat.
Szoval agyilag valahol ott maradt az oviban es ennyi.
Tiniként nekem is volt egy hasonló korszakom. Belőlem az váltotta ki, hogy mindig azt éreztem, a többiek sokkal jobbak, érdekesebbek, izgalmasabb az életük, mint nekem, nem akartam kimaradni. Az én dolgaim, én saját történeteim egyik akkori barátnőmet sem érdekelte, mindig csak saját magukról bezséltek, próbáltam felzárkózni. Szerencsre kinőttem meg sokat segített, hogy új környezetbe kerültem, olyan barátok közé, akik hozzám hasonlóak voltak, akik előtt nem kellett nagyzolnom, hogy ember számba vegyenek.
Ettől persze ez nem volt egy szép, normális dolog és szégyellem is magam, ha visszagondolok.
Beszélgessetek vele többet, de ne arról, hogy ti épp mit kaptatok vagy nektek miért jó, hanem kérdezzétek őt az életéről, érzéseiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!