Egy egyébként jó embert milyen okoknál fogva nem szokták szeretni, keresni a társaságát?
Figyelt kérdés
2019. dec. 24. 14:07
11/17 A kérdező kommentje:
10
De nem alaptalanul tartja jobbnak.
Ahogy mások sem unalmasoznak le alaptalanul.
Hadd legyen mindenkinek joga a véleményhez!
2019. dec. 24. 16:35
12/17 A kérdező kommentje:
Amikor leunalmasozzák az embert lényegében az annyit jelent, hogy értéktelen, szóval megalázóbb bárminél
2019. dec. 24. 16:51
13/17 A kérdező kommentje:
6
"A csendes embereket ki nem állhatják, sőt igazából félnek tőlük."
Azt sejtettem, hogy ki nem állhatják, mert ugye nem akar beilleszkedni és ezt személyes sértésnek, visszautasításnak veszik. Ám azt, hogy félnének tőlük azt nem gondoltam volna.
Miből gondolod ezt?
2019. dec. 24. 17:19
15/17 anonim válasza:
A csendben maradás azért tud félelmetes lenni, mert az ISTEN/ATYA VÉDELMÉT JELENTI!
(Megfontoltság a válaszadásban, cselekedetekben - mit tenne Jézus az én helyzetemben?)
16/17 anonim válasza:
Vagy csak annyi, hogy nem mond semmit, aztán hajnalban a kése alatt ébredsz...
17/17 anonim válasza:
Ott kéne kezdeni, hogy mit jelet a "jó ember".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!