Egyetemen tényleg csak felszínes kapcsolatok vannak?
Én kollégista vagyok, így azért könnyen beszélek. Viszont én valóban kialakítottam itt is egy társaságot, illetve nem én, hanem mi. :) A társaságból van, akivel csak cigi közben dumálunk egyetemi dolgokról, meg az élet "nagy dolgairól", de akad köztük 2-3 ember, akikre az életemet is rá merném bízni, és nagyon-nagyon szeretem őket. Valódi barátokra leltem, és furcsamód ez a társaság képes úgy inni egy jót, hogy közben elő sem vesszük a kütyüinket. :D Egyébként nem tudom, számít-e, de orvosi/egészségügyi terület, végül is, itt fontos is az összetartás nagyon.
Természetesen a gimis barátaimmal/barátnőimmel is (1-2 fő) ápolom a kapcsolatot, és szerintem ez így jó is nekem teljesen.
Persze nekem is vannak ún. felszínes kapcsolataim, kb. amik csak a tanteremben léteznek, utána helloszia. :D Szerintem ez a része mindenhol így megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!