Szerintetek történt vele valami? Ti aggódnátok?
Van egy barátom akivel 3 éve tartom a kapcsolatot és iskola után mindig fel szokott hívni, szinte sose maradt még el, ha mégis akkor pedig azt jelezte előre még reggel..most azonban nem hívott fel, valamint mikor én hívtam, nem vette fel a telefont...és nem is jelezte reggel..
Én sajnos nagyon sok mindent túl tudok aggódni, csak nem mutatom ki magamon soha, magamba idegeskedek... Kisgyermekkoromra visszavezető félelem... Szüleim bármikor elindultak valahova ketten mindig aggódtam, hogy neki mennek valaminek és többet nem jönnek haza. Mikor soká jöttek akkor már sírás közelében voltam.
Ez a barátom mondott már nekem olyanokat, hogy majdnem elütötte egy autó stb stb... Ilyenkor mindig megijeszt, de sose mutatom ki felé se a félelmem mert tudom, hogy r*hadtul idegesítő tulajdonság....
Szerintetek okkal aggódok? Előfordulhat, hogy történt vele valami? Ingázik kb 30kmt minden nap egy nagyvárosból faluba....
Nyugodj meg, azzal nem lesz jobb semmi,, ha aggodsz. Probald elterelni a figyelmed es majd kiderul.
Ha nem volt semmi, akkor nyugodtan mondd meg neki, hogy aggodtal es hogy legkozelebb szoljon az ilyen eseteknel, mert neked erre szukseged van. Ha mast nem, dobjon egy sms-t.
Közben már beszéltünk, minden rendben 😄😄😄
Egyébként minden egyes alkalommal mikor így aggódok megfogadtam, hogy legközelebb nem fogok aggódni, mert tökre felesleges, de mikor eljön a következő ilyen szitu, újra ez van.
Böngészem a hírsorokat, hogy úristen csak nem e... Aztán mindig kiderül, hogy nem, dehát én már csak ilyen vagyok😅
Köszönöm nektek azért😄
Úgy lesz😀
Aranyos vagy egyebkent, hogy igy aggodsz a baratodert!:))❤️
Biztos neki is jol esik.
De tenyleg ne vidd tulzasba, mert az mindkettotoknek rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!