Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van más is akinek nem igen...

Van más is akinek nem igen vannak barátai és nem tudja hogy mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Régen a suliban soha nem okozott problémát a barátkozás, mindig volt legalább 2-3 olyan ember akivel nagyon jóban voltam. Volt egy pár legjobb barátnőm is, az utolsót kb másfél éve veszítettem el (ahogy véget ért a suli eltávolodott tőlem). Az évek során mindig egyre inkább csökkent a barátok száma. Egy éve viszont már egyáltalán nincsenek barátaim. A munkahelyemen képtelen vagyok szorosabb viszonyt kialakítani a lányokkal, nem találjuk a közös hangot. Félek hogy ez már így is marad. A legtöbb embernek még a sulis évekről vannak a barátai. Valaki van még ezzel így?
2019. nov. 30. 12:29
 1/2 anonim ***** válasza:
79%
Én is pontosan ilyen helyzetben vagyok, csak mi el is költöztünk anyuval, elég messzire. Itt nem igen találok olyan embert, akivel jól megértenénk egymást vagy ilyesmi, mint a régebbi "barátaimmal". :() Teljesen mások itt az emberek is, néha még a beszédemet sem teljesen fogják fel, mert ügye nagyon más szlengek is vannak erre meg ilyenek, nagyon nehéz így ez az egész egyedül. Alapból is iszonyú nehezen ismerkedem meg ilyesmi.. 19f
2019. nov. 30. 12:37
 2/2 anonim ***** válasza:
71%
Ilyen helyzetben vagyok. Okát nem tudom, csak sejtem. Elvileg sok téma iránt érdeklődök, csak virtuális kapcsolataim vannak, melyek azért élnek még, mert én keresem a chat-partnereket, akikkel megismerkedtem életem során, vagy netről. Találkozó nem igazán jön össze, esetleg 1-2 alkalom évente. Születésnapi-névnapi felköszöntéseimre egy "jóvan köszi" reakció van, utána írom neki: azért meséljen magáról bővebben, hogy van, mi újság vele. Válasz nem érkezik, ellenben FB-n annak az oldalát reklámozza, aki rengetegszer keresztbe akart tenni neki. E-mail-t viszont nem írna nekem. Életem során minden kapcsolatom virtuálissá, egyoldalúvá alakult. Ha nem keresek senkit, akkor a kör bezárul és sose keresnek, azaz volt már, aki 5-6 évre eltűnt életemből, de amikor segítség kellene, azonnal tud telefonálni. Egyébként nem, mert pénzbe kerül (nekem is pénzbe került őket hívni de én nem sajnáltam rá).
2019. nov. 30. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!