Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nem vagyok kíváncsi az emberek...

Nem vagyok kíváncsi az emberekre már?

Figyelt kérdés
Ez normális? Hosszú évek tapasztalatai vezettek ide, amikoris meg akartam felelni mindenkinek, de most már nem akarok senkinek és rájöttem, hogy nem is érdekelnek, és ezért volt oly nehéz az elmúlt 15 év mert nem vállaltam fel ezt.
2019. nov. 28. 10:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz megfelelni senkinek, akkor normális. Én annyiban különbötök, hogy max 3-4 ember érdekel, a többi nem.
2019. nov. 28. 10:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen. Nagyon hasonlóhelyzetben vagyok én is, mint te. Sokáig megfelelni akartam mindenkinek, ezzel csak szívtam, alárendelődtem a legtöbb embernek. Mostanában rájöttem, hogy ezzel csak magamat szívattam, magam alatt vágtam a fát. Ebben segített Csernus könyve is. Ma már nem tudok befogadni embereket magamhoz, elhidegültem tőlük.
2019. nov. 28. 20:41
 3/5 A kérdező kommentje:

2

Igen, hasonló a helyzet velem is. Rájöttem, ha nem alázkodom meg akkor nem vagyok jó nekik sehogy sem. Ezért úgy döntöttem, hogy lemondok az emberek társaságáról és ezáltal megszabadulok a megalázkodástól is.

Ha nem tartanak elég értékes embernek akkor nem fogok fáradozni azon, hogy meggyőzzem őket az ellentettjéről, az én életemben igenis én vagyok az első helyen, mindenki más másodlagos.

2019. nov. 28. 21:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Vágom miről beszèlsz.

Ėn is vagyok így ezzel.

Úgy vsgyok vele aki velem normális szzal èn is az vagyok a többit meg nem sza.m le!

Sajnos ez egy 21.századi betegsèg.

2019. nov. 28. 23:10
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

17 éves fejemmel már engem sem érdekel senki véleménye, a barátaimat kivéve. Önmagamat adom, úgy öltözködöm, ahogy nekem tetszik, és teszek rá, hogy a többieknek tetszik-e vagy sem.

Betegesnek találom, amikor valaki megy a tömeg után, csak mert mindenki azt csinálja.

2019. dec. 26. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!