Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egy extrovertált ember hogyan...

Egy extrovertált ember hogyan lehet jó bármiben is?

Figyelt kérdés
Hiszen ideig nagy részét felemészti a társalgás, csevegés, szocializálódás.
2019. nov. 23. 18:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted egy extrovertált ember élete csak abból áll, hogy cseveg, társalog és szocializálódik?

Az extrovertáltság nem cselekvés, vagy azok sorozata, hanem személyiség típus.

2019. nov. 23. 18:36
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
Akinek " ideje nagy részét felemészti a társalgás, csevegés, szocializálódás", az NEM extrovertált, HANEM felületes, értéktelen ember!
2019. nov. 23. 18:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Introvertáltként mondom, hogy ez egy nagyon csúnya általánosítás.

Igen is, vannak olyan munkák, hivatások, amelyekben jó szociális készségek szükségesek. Ezekről én lecsúsztam, de az extrovertáltak jók benne. :)

2019. nov. 23. 19:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen ismerősöm egyetemen mindig másokkal együtt tanult, csapatsportot űzött, stb. Ha véletlenül lett volna még szabadideje akkor másokkal önkénteskedett.
2019. nov. 23. 19:43
 5/9 anonim ***** válasza:
96%
A kérdésed is csak azt bizonyítja, hogy az introvertáltság nem jár együtt kéz a kézben a tehetséggel/okossággal..
2019. nov. 23. 20:41
 6/9 anonim ***** válasza:
88%
Rendezvényszervezés, üzletkötés, tréningszervező, vagy levezetőnek jó lehet, pont emiatt, merthogy izeg-mozog mindig.
2019. nov. 23. 22:07
 7/9 A kérdező kommentje:

5

Te ne aggódj értem, én már megvalósítottam magam.

Ha nem tetszik a kérdés tessék a megannyi más kérdés alá irogatni. Köszi előre is!

2019. nov. 23. 22:21
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem aggódtam érted, viszont ha annyira megvalósítottad magad, miért írogatsz ki ilyen bugyuta kérdéseket? Csak mert szerintem aki elégedett magával és azzal, amit elért az életében, nem kezd el másokra köpködni :D

Oh és máskor ha csak neked tetsző válaszokat akarsz kapni, írd oda a kérdés elejére/végére, hogy "csak az válaszoljon, aki egyetért velem!", mert a kisujjunkból nem fogjuk kiszopni, hogy ennyire ostoba is lehet valaki, köszi előre is :)

2019. nov. 24. 00:58
 9/9 A kérdező kommentje:

8

Ne haragudj, szerintem jogos az észrevétel. Idegesít amikor az irodában amíg egyesek dolgoznának, mások folyamatosan szocializálódnak és megy a csevegés ezerrel. Ha főnök lennék az ilyen személyek repülnének. Csak az egyetlen esélyük, hogy benyalják magukat és népszerűbb emberek, így még csak dolgozniuk sem kell.

2019. nov. 24. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!