Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tényleg ennyire nehéz gerinces...

Tényleg ennyire nehéz gerincesnek lenni?

Figyelt kérdés
Elhívtam egy lányt randíra és ugye mondta, hogy jaj de jó lenne egy bizonyos koncertre menni, mert szereti az a bandát akik játszanak majd a koncerten! Persze hülye fejemmel én megvettem a jegyet! Lányt ugye mai napon nem tudtam elérni, erre gyorsan végig kérdeztem a baráti társaságát, hogy mi van vele! (pár ember közös ismerős, így gyorsan meglett a csaj!) kiderült, hogy ő nem úgy gondolta, hogy velem eljön és hogy ez egy randi lesz! Ledöbbentem és értetlenkedve kérdeztem, hogy most ez mi? Erre azt mondta csak, hogy az én hibám, hogy ennyire beleéltem magamat! Elküldtem a halálba és gyorsan haverommal egyeztettem és most ott tartok, hogy 1 óra múlva indulok és haverral bulizunk! Annyit nem értek, hogy 21 évesen, nem tudja, hogy mi is az a randi és hogy hogyan nem esett le neki, hogy ez randi akart volna lenni, amikor mondtam is neki! És ha nem akar jönni akkor mondaná meg, hogy bocs de nem! Inkább letilt és elkerül... Durva egy faj vagyunk vazze...
2019. nov. 22. 18:56
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem itt a kommunikációban ment félre valami.
2019. nov. 22. 19:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem randizni hívod el, mit vársz? :D Azért mert együtt elmentek valahova, még nem randi.
2019. nov. 22. 19:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt inkább te vagy a hibás, mert a leírás alapján ő nem mondta, hogy a koncertet randinak gondolja.
2019. nov. 22. 19:28
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez alapján itt csak te képzeltél többet a dolog mögé.
2019. nov. 22. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!