Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak? Nem akarok...

Mit csináljak? Nem akarok ilyen lenni, de nem tudom mit tegyek.

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogyan változzak meg, de nem szeretnék ilyen lenni. Baromira zavar.

Féltékeny vagyok, a legjobb barátnőmre, de folyton mindenért, hogy jobb kapcsolata van a családjával, hogy több barátja van, hogy őt folyton dícsérik. (Pedig vékonyabb vagyok mint ő, és többet fektetek a külsre, de engem sose dícsérnek). Az uj osztályba őt hamarabb befogadták mint engem, pedig így is mindig kiall mellettem. Ő inkább extroveltárt, én meg introvertált vagyok. Zavar ha mással beszélget, akivel én nem, mert félek hogy lecserél.

Van egy régebbi barátnője, aki más megyébe lakott, most felköltözött pestre, és félek, hogy vele lesz folyton, így is kevés programunk van.

Nem akarok ilyen lenni, mert borzasztó, és ő ebből semmit nem vesz észre mert próbálok örülni a dolgainak, de egyre nehezebben megy. Hogyan változzak meg? Nem akarok ilyen lenni..

19/L

2019. szept. 8. 19:24
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyi időt pazarolnál a magad boldogságának építésére, mint az irigykedésre és a kesergésre, akkor már neked is lenne saját életed.
2019. szept. 8. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!