Honnan tudom valakiről, hogy igaz barát-e és nemcsak érdekember?
Ha bajban segit pl
Vagy örömödben nem irigy lesz hanem veled örül
Stb
De hogy abbol hogy ki kit hanyszor keres??ez most komoly??
Probald ki, hogy megkerdezed, hogy nem aludhatnal-e naluk, mert pl osszevesztel valakivel/kidobtak szulok stb
Olyan helyzet, amikor egy igazi barat kerdes nelkul segit.
Pl nekem elofordult, hogy 4 ejszakara kellett volna szallas, amig be tudtam volna koltozni a kovetkezo lakasba. Nekik ott volt a kanape, stb lett volna hely. Ehelyett a szemembe hazudott, hogy mar a pasijanak a tesoja jon. Aki mint kiderult facebookrol 2 hettel elobb jott es el is ment mielott nekem kellett volna.
Aztan ez a nagyon jo barat elengedte a fule mellett, hogy legalabb 2 borondot ott hagyhatnek-e nala. "elfelejtett" valaszolni, annak ellenere, hogy elotte annyiszor hallottam tole, hogy en vagyok a legjobb baratja stb.
Szoval vmi ilyesmivel eleg jol le lehet tesztelni, hogy ki a barat. Persze, nem jatszmazas, csak ugy, hogy tenyleg segitsegre van szukseged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!