Tehetek valamit abban az esetben, ha egy tőlem viszonylag messze lakó (a pontos címét se tudom) barátom a fejébe vette, hogy jövőhéten végez magával?
". Ő hogy tarthatná vissza? Úgy, hogy nem engedi elmenni otthonról? Beáll elé a kapuba? A szülei meg kidobálnak otthonról minden eszközt, amivel vágást ejthetne magán, az összes gyógyszert és mindent, ami áram alá helyezhető?"
Ha tényleg meg akarja tenni, akkor senki nem tudja megakadályozni semmilyen módszerrel. Hiába nem engedi elmenni, vagy eltüntetni minden eszközt, ha komoly a dolog, akkor már elöre megszervezte a szükséges lépéseket.
Az, hoyg elköszönt töled meg másoktól, arra mutat, hogy meg akarja tenni.
Ha netám sikerülne is megakadályozni abban az idöpontban, utána bármikor máskor is meg tudja tenni.
“ Mivelhogy munka után tervez leugrani valamelyikről (állítása szerint).”
Miért a tökért menne be dolgozni az, akinek már minden mindegy? Na ebből látszik, hogy csak téged szopat, de keményen. Menj odébb a lófaszfa alól.
Tudom róla, hogy alapvetően boldogtalan, szóval akár elszánta magát végérvényesen, akár nem, abban biztos vagyok, hogy nem jókedvében mondogat ilyeneket, nem "röhög a markában" titkon. Az ugyanoda valósi barátját utol tudom érni, őt megpróbálhatom rávenni arra, hogy beszéljen a szüleivel. Valószínűleg ez fog történni, aztán vagy lesz értelme, vagy nem.
"Miért a tökért menne be dolgozni az, akinek már minden mindegy?"
Erre az volt a válasza, hogy nem akar gyanút kelteni senkiben, aki egy fedél alatt él vele.
"Miért a tökért menne be dolgozni az, akinek már minden mindegy?"
Mert aki tényleg "megtervezi", az pontos idöt és helyet tervez, illetve minden elözetes gyanut el akar magáról terelni.
Ha az illetönek pl. délután 5 óra az elöre megszabott idö, akkor addig a megszokott napirendet nagyon szigorúan betartja, nehogy valakinek feltünjön, és tegyen ellene valamit.
"Akkor meg minek közli másokkal? "
Elbúcsúzik tölük?????
“Akkor meg minek közli másokkal? "
Elbúcsúzik tölük?????
Előre????? Azt búcsúlevélben szokás, amit a halálod után kézbesítenek akármilyen formában. Ez nettó feltűnősködés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!