Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tehetek valamit abban az...

Tehetek valamit abban az esetben, ha egy tőlem viszonylag messze lakó (a pontos címét se tudom) barátom a fejébe vette, hogy jövőhéten végez magával?

Figyelt kérdés
Persze tudom, úgy tartjuk, hogy aki valóban komolyan gondolja, az nem ad semmiféle lehetőséget másoknak a közbeavatkozásra, inkább csendben, egyedül intézi el. Mégis értek már kellemetlen meglepetések minket. Valakinek szólhatok ebben az ügyben más ismerősökön kívül, vagy csak reménykedhetek, hogy "hiszti"?
2019. nov. 2. 16:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
64%
6 ossal értek egyet maximálisan. Aki ilyen drámázással akar figyelmet és érzéseket felkavarni az minden csak nem barát. Ez is a lelki terror egyik fajtája. Nekem egyszer jöttek ilyennel azonnal megszakítottam a kapcsolatot. Ma is él és virul az illető pedig eltelt 10 év.
2019. nov. 2. 17:55
 12/22 anonim ***** válasza:
86%

". Ő hogy tarthatná vissza? Úgy, hogy nem engedi elmenni otthonról? Beáll elé a kapuba? A szülei meg kidobálnak otthonról minden eszközt, amivel vágást ejthetne magán, az összes gyógyszert és mindent, ami áram alá helyezhető?"

Ha tényleg meg akarja tenni, akkor senki nem tudja megakadályozni semmilyen módszerrel. Hiába nem engedi elmenni, vagy eltüntetni minden eszközt, ha komoly a dolog, akkor már elöre megszervezte a szükséges lépéseket.

Az, hoyg elköszönt töled meg másoktól, arra mutat, hogy meg akarja tenni.

Ha netám sikerülne is megakadályozni abban az idöpontban, utána bármikor máskor is meg tudja tenni.

2019. nov. 2. 19:14
 13/22 anonim ***** válasza:
67%

“ Mivelhogy munka után tervez leugrani valamelyikről (állítása szerint).”

Miért a tökért menne be dolgozni az, akinek már minden mindegy? Na ebből látszik, hogy csak téged szopat, de keményen. Menj odébb a lófaszfa alól.

2019. nov. 2. 19:34
 14/22 A kérdező kommentje:

Tudom róla, hogy alapvetően boldogtalan, szóval akár elszánta magát végérvényesen, akár nem, abban biztos vagyok, hogy nem jókedvében mondogat ilyeneket, nem "röhög a markában" titkon. Az ugyanoda valósi barátját utol tudom érni, őt megpróbálhatom rávenni arra, hogy beszéljen a szüleivel. Valószínűleg ez fog történni, aztán vagy lesz értelme, vagy nem.

"Miért a tökért menne be dolgozni az, akinek már minden mindegy?"

Erre az volt a válasza, hogy nem akar gyanút kelteni senkiben, aki egy fedél alatt él vele.

2019. nov. 2. 19:37
 15/22 anonim ***** válasza:
26%

"Miért a tökért menne be dolgozni az, akinek már minden mindegy?"

Mert aki tényleg "megtervezi", az pontos idöt és helyet tervez, illetve minden elözetes gyanut el akar magáról terelni.

Ha az illetönek pl. délután 5 óra az elöre megszabott idö, akkor addig a megszokott napirendet nagyon szigorúan betartja, nehogy valakinek feltünjön, és tegyen ellene valamit.

2019. nov. 2. 19:45
 16/22 anonim ***** válasza:
22%
Akkor meg minek közli másokkal? Semmi logika nincs ebben. Ez egyszerű műbalhé.
2019. nov. 2. 21:49
 17/22 A kérdező kommentje:
Szerintem ő maga is arra apellál, hogy mi, akiktől elköszönt, úgysem vesszük elég komolyan őt ahhoz, hogy értesítsünk olyasvalakit, aki közvetlenül mellette van és cselekedhetne. De így legalább nem érzi lezáratlannak az ügyeit. Vagy tényleg csak a szája jár, az lenne a jobbik eset.
2019. nov. 2. 22:42
 18/22 anonim ***** válasza:

"Akkor meg minek közli másokkal? "

Elbúcsúzik tölük?????

2019. nov. 3. 07:34
 19/22 anonim ***** válasza:
18%

“Akkor meg minek közli másokkal? "

Elbúcsúzik tölük?????

Előre????? Azt búcsúlevélben szokás, amit a halálod után kézbesítenek akármilyen formában. Ez nettó feltűnősködés.

2019. nov. 3. 11:11
 20/22 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele, sikerült valamelyest lehiggadnia, úgyhogy elengedte a dolgot. Úgy tűnik, mégsem tervelt ki semmit jó előre, csak hirtelen elborult az agya valamitől.
2019. nov. 3. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!