Hogyan kérhetném meg a barátomat arra, hogy mutassa meg nekem a lábait?
Figyelt kérdés
Én is férfi vagyok, és mivel fotózok, szeretek lábakat fotózni. Sok-sok férfi és nő lábait lefotóztam már. Van egy barátom, aki mindig hosszúnadrágot visel, így még sosem láttam a lábait, pedig kíváncsi lennék arra, hogy milyen lépegetőkön szaladgál. Hogy kéne neki felhozni a témát?2019. okt. 20. 15:43
2/7 anonim válasza:
Ezek a hétvégi, unalom szülte kérdések egyre ismétlődnek. Egyedit tessék kitalálni, ha már így töltöd az idődet.
3/7 anonim válasza:
Szerintem leginkább sehogy, én tuti homokos lábfetisisztának gondolnálak, aki a képeimre akarja verni. Meg ha mindig hosszú gatyát hord, akkor sztem nem is szereti mutogatni a lábait.
5/7 anonim válasza:
3. "én tuti homokos lábfetisisztának gondolnálak"
Lehet, hogy az is. Nem cáfolt rá, hogy nem.
6/7 anonim válasza:
Akkor meg fotózza másét, aki hagyja, de én nem fogom megengedni, mert nem vágyam, hogy az én képeimre élvezkedjen.
7/7 anonim válasza:
Mondod neki,ennyi. Tőlem lányként már kérte ismerősöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!