Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért szeretik a pasik az...

Miért szeretik a pasik az állandóan viháncoló lányokat?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy minden pasi inkább olyan lányokkal találkozik, akiknek mindig minden vicces, állandóan poénkodnak és a csaj fuldokolva nevet a srác poénjain 0-24.

Komolyan bárhova megyek, bárkit megismerek mindig azokat a lányokat kedvelik akik ordítva röhögnek a poénjaikon egyfolytában és mindig minden annyira vicces.

Engem nagyon irritálnak az ilyen lányok, én is szoktam nevetni meg sokat viccelődöm, a poénjaimon is nevetni szoktak, azt mondják kevesebbet beszélek/viccelődök de az nagyon ütős.

De mégis mindig egyedül maradok, engem zavarnak az ilyen megnyilvánulások, ha valaki 0-24 ezt csinálja, de ha el mertem mondani félően valakinek én voltam lecseszve.

Én vagyok az egyetlen akit idegesít ez?

21L

#idegesítés #vihancolas
2019. okt. 5. 01:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
26%
Mert nem kell sokat tenniük azért, hogy megnevettessék, szórakoztassák a lányt. Nem kell törni magukat, ha mindenen vihog magától. Ez kicsit kimegy az egóra is, mert úgy érzik, hogy ők olyan jófejek.
2019. okt. 5. 07:00
 12/17 anonim ***** válasza:
51%

Nem mindenki.

F

2019. okt. 5. 09:27
 13/17 anonim ***** válasza:
6%

Ne általánosits!Ez meg nekem idegesítő.

Nos, magamból kiindulva szeretem azokat az embereket,akiknek általában jó kedvük van,nem depressziósok.

Persze,ennek is van határa,amikor a semmin is elkezdenek röhögni.

2019. okt. 5. 09:29
 14/17 anonim ***** válasza:
46%
Engem idegesít
2019. okt. 5. 12:00
 15/17 anonim ***** válasza:
62%
Mert társaságiak és nekik így jó. Persze, hogy őket látod, mert ők mozdulnak ki. Ha introvertált vagy és introvertált társat tartanál ideálisnak, akkor őt aligha fogod látni extrovertált közegben, félig idegenekkel viháncolni...
2019. okt. 5. 12:35
 16/17 anonim ***** válasza:
82%

Az ilyen viháncolás nem a viccről szól, lehet hallani is, hogy erőltetett a nevetés. Egyszerűen csak teszik-veszik magukat, a testbeszédükkel pedig jelzik, hogy vihetik őket ágyba, vevők rá.

Nagyjából, mint az állatok esetében, és legtöbbször nem az intelligens emberek közt látni ezt a fajta viselkedést. Persze akadnak kivételek is, mint mindenben.

De a jelenség kb ennyiről szól. Persze, hogy a könnyű préda a kelendő, a férfiak lusta vadászok. Az a jobb nekik, aki előbb adja magát. De vannak szerencsére másfelé férfiak is, akik nem az ilyen nőkre buknak.

Az megint más amikor egymás közt nyomják ezt, de ott férfi is női társaság is csinálja. Ott csak egyszerűen sz arnak a környezetükre, nincsenek tekintettel másra. Aztán ha valaki netán rájuk nincs tekintettel máshol és máskor, akkor ők vannak a legjobban felháborodva.

Egyik jelenség se exkluzívan jellemző egy adott korosztályra, de fiatalabb korban sokkal gyakoribb. Aztán ahogy az ember kikerül az életbe, felnő és megtanul viselkedni, kicsit komolyodik úgy csökken köreikben az efféle viselkedés.

De tapasztaltam én már ilyet 50 éves "fiatalos" nőknél is, a 30as korosztálynál meglepően gyakori még. Akár a munkahely kellős közepén is.

2019. okt. 5. 13:50
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Olyankor összerándul az ánusz és egy kis kakicsík jelenik meg a bugyogón.
2019. okt. 5. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!