Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az angolok pszichopaták?

Az angolok pszichopaták?

Figyelt kérdés

Semmi érzelmet nem vélek felfedezni bennük, sem örömöt, sem szomorúságot, sem szeretetet, csak a nagy ürességet.

Az egyetlen őszinte érzelem kimutatkozik rajtuk az az agresszió, düh ha esetleg beszólsz nekik(vagy olyat mondasz ami nem tetszik nekik).

Ezen az alapon simán fel lehet állítani a pszichopata diagnózist nem?

Meg a történelem során a gyilkosságra, brutalitásra mutatott tendenciájuk is erre vall.

2019. okt. 4. 08:57
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

10

De ha nincs empátiad, akkor mi a fene vagy szerinted? Igen, pszichopata!

2019. okt. 4. 11:12
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez alapján nem lehet felállítani egy diagnózist, feleslegesen játszod az önjelölt pszichiátert ha szart se tudsz a témáról azon kívül amit a bulvárújságokban olvasol. Az ugye megvan, hogy az angolok se egy homogén massza? Én spec utálom őket mint népet, éltem ott és ritka kétszínű és beképzelt egy bagázs a nagy részük, de ettől még léteznek normális emberek is. És vannak érzelmeik, csak nem feltétlenül mutatják ki, hűvösek és távolságtartók de ez még nem jelent semmit. Mondjuk a kérdésed alapján én simán megértem hogy veled miért agresszív mindenki.
2019. okt. 4. 11:24
 13/20 A kérdező kommentje:

12

Én se az összes angolról állítottam, hanem csak a többségről.

Nyilván kicsit elhamarkodott a diagnózis, de mivel én is egy évtizedet éltem közöttük, próbálok rájönni, hogy mitől lehetnek ilyenek és egyszerűen nem találok más magyarázatot. Kerültem egy kicsit közelebb néhányukhoz de amikor teljesen “megnyiltak” akkor sem véltem felfedezni valami magas spektrumú érzelmeket. Szóval nem arról van szó, hogy rejtegetik, hanem szerintem hiányzik belőlük, és innen a híres angol hidegvér. Aki nem mutat érzelmeket egy temetésen például, annak nem jó önuralmava van, hanem egyszerűen nincsenek érzelmei. Ha nagyon magas intenzítású az érzelem azt nem lehet magadban tartani úgy sem. Viszont az esetükben a magas intenzitású érzelmeket csak a düh és agresszió terén véltem felfedezni, olyankor teljesen levadulnak, oda a híres önuralom.

Nem hiába rajong az angol nép például a krimikhez, vagy nem hiába voltak nekik a legfélelmetesebb huligánjaik, és nem hiába imádják a küzdősportokat, verekedést, vérontást stb.

Ez nem egy elhamarkodott vélemény, amsok szempontot figyelembe vettem amint láthatod. Engem pusztán érdekel a pszichológia és szeretném tudni, ha a pszichopátia gyakorisága mennyire tér el egyes népek között.

2019. okt. 4. 11:45
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

"düh ha esetleg beszólsz nekik(vagy olyat mondasz ami nem tetszik nekik)"

Mért, ha neked szólnak be, akkor te hogy reagálsz?

2019. okt. 4. 11:47
 15/20 A kérdező kommentje:

14

Hát nem megyek neki a másiknak egyből, nem vagyok állat.

De csak azt akarom mondani, hogy a düh az egyetlen igazi érzelem amit felfedeztem bennük.

2019. okt. 4. 11:52
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért, nekedmentek?
2019. okt. 4. 11:54
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Mit mondtál nekik?
2019. okt. 4. 11:55
 18/20 A kérdező kommentje:

17

Teljesen mindegy, hogy mit mondasz. Lehet apróság is. Hogy állj félre például. Vagy ne lustálkodj, dolgozz te is mint más. Vagy halkabban beszélj (mert majdnem ordítozott)

Nem lett bunyó de az csak nekem köszönhető mert menedzseltem a helyzetet.

2019. okt. 4. 12:07
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
kamu, ilyenért nem fog senki nekedmenni
2019. okt. 4. 12:13
 20/20 A kérdező kommentje:

19

Nem minden esetben lett bunyó leírtam.

De kiakadtak és lehetett volna ha nem menedzselem a helyzetet.

2019. okt. 4. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!