Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy érjen el, hogy ne nézzen...

Hogy érjen el, hogy ne nézzen levegőnek az osztályom?

Figyelt kérdés
Szóval, van pl. Egy iskolai buli. A bulin együtt vagyunk (mert én mentem oda hozzájuk), de úgy gondolják, hogy elmennek pl. Boltba, de engem nem kérdeznek meg, hogy van e kedvem, tesznek a véleményemre, és simán otthagynak, ha nem megyek utánuk (lényegében csak ott vagyok velük). Itt nem azt mondom, hogy nekik kéne alkalmazkodni hozzám, csak azt, hogy igazából észre se vették, hogy valaki hiányzik, aki az előbb még ott volt. Ha beszélgetünk, és beszállok a beszélgetésbe, akkor csak addig figyelnek rám, amíg valaki más nem szólal meg, aki belevág a mondatomba, vagy nem száll rá egy lepke a fára. Ha végighallgatnak is, akkor nem reagálnak szinte semmit, egyszóval jelentéktelen vagyok. A problémám az is, hogy az osztályban megvan már egy ilyen rangsor, hogy ki menő, ki beszél sokat... ilyenek...
2019. okt. 3. 22:25
 1/4 anonim ***** válasza:

En megfigyeltem egy extrovertet mit csinàl hogyan illeszkedik be.

Kitalalt olyan dolgokat amik masokat erdekelhetnek. Pl kartyatrükköket mutogatott, erdekes tèmàkrol beszelt, ötletei voltak programokat tekintve, stb

2019. okt. 4. 07:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem kezdd el TE levegőnek nézni őket. A kifelé élő majmoknak ez a legnagyobb fájdalom, hogy nem figyelsz rájuk. Nem sokat veszítesz.
2019. okt. 4. 16:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem véletlenül néznek levegőnek. Nem akarnak veled barátkozni, megvan a saját kis társaságuk.

Szerintem inkább keress más barátokat.

2019. okt. 5. 10:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Én egyszer csak leszartam őket. Tudom nem könnyű de akkor vesznek észre az ilyenek ha nem vagy ott. A másik hogy nekik meg van a kilkkjük te pedig nem férsz bele ilyenkor ők ezt betolakodasnak élik meg nem akarnak foglalkozni veled. De meg tanultam hogy aki akar az megtalál oda fog jönni keresni fogja a tarsasagod ennyi.
2019. okt. 7. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!