Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért van az emberekben lenézés?

Miért van az emberekben lenézés?

Figyelt kérdés

Miért néznek le másokat? Teljesen mindegy milyen szempontból.

Maga a lenézés szerintem nagyon szánalmas.

2019. okt. 3. 16:52
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

10

És emiatt lenézed őt? Azért mert a genetikája nem olyan jó mint a tiéd, magyarán nem volt akkor szerencséje mint neked?

Ez mennyire megalapozott szerinted kedves hozzászóló?

2019. okt. 3. 19:15
 12/12 A kérdező kommentje:

9

Szintek talán vannak, de ezek pusztán az ő fejükben. Objektíven nézve nincsenek szintek, hiszen csak ők tulajdonítanak ennek jelentőséget.

Tegyük fel lenéznek engem mert nagy az orrom esetleg nem szabályosak a fogaim? Emiatt rosszul kellene éreznem magam? El kellene fogadnom azt az értékrendet miszerint igen, a szép orr és a szabályos fogak nagyon is fontosok, másképp semmit nem érsz? Elfogadhatom, de akkor elég keserves lesz az életem. De cselekedhetek úgy is, hogy nem érdekel. Hogy egyenrangú vagyok. Ez nagyon, de nagyon tudja zavarni az ilyen alacsony tudatszinten levő embereket, szinte mintha fizikailag bántalmaznám őket, annyire magukra veszik. Pedig csak simán élek...már az is probléma.

2019. okt. 3. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!