Mit tegyek? Többi lent!
Sziasztok! Van egy "legjobb barátnőm" (azóta már nem nevezném annak...). 7 éve, oviban lettünk a "legjobb barátok". Ez a probléma már régebb óta is felmerült a barátságunkban, hogy lenéz és kioktat. Csúnyán beszél velem, kiröhög. Persze, ezt ő nem veszi észre. Tudni kell róla, kitünő tanuló, (meg amúgy is) akkora a pofája, mint a bécsi kapu. Nem azt mondom hogy a kitünő tanulók mind ilyenek. Nagyon sok embert lenéz és ez engem nagyon iritál. Már néha hozzá sem akarok szólni, egyszerűen undorító egy személy lett számomra. Nagyon megromlott a barátságunk.
Fel szeretnék egy beszélgetést idézni pár nappal ezelőttről:
Leírtam XXX Tentacion-t 4 X-el.
Erre ő: 4 X-el? Ez most komoly!? De hülye vagy b*zdmeg!😂😂😂
Én: Hát nem tudtam...
Kevés az önbizalmam. Nem is szólok vissza. Minek? Hülyének néz. Valamikor a barátaim előtt aláz porig, ha valamit rosszul mondok. Már ha van valami, inkább nem is válaszolok, nehogy rosszul mondjam. Utálom a stílusát.
Ma hatátoztam el hogy írok erre a honlapra, betelt a pohár.
Szerintetek mit tegyek?
Szakísam meg vele a kapcsolatot? Dehát osztálytársak vagyunk! Szünetbe mindig utánna kell mennem, ha nem akarok egyedül lenni...
Kérlek segítsetek! Értelmes válaszokta szeretnék...
Ha a barátaid előtt aláz meg, akkor az nem a barátnőd...
Szakítsd meg vele a kapcsolatot, légy kemény. Ne bocsáss meg neki ha könyörög. Majd találsz másokat.
Én egyedül vagyok a szünetekben, sőt az egész iskolában... Mert ilyen a személyiségem, amin nem tudok változtatni (magányos farkas xD ), introventált vagyok.
Sok sikert
18/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!