Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez lehet valamilyen békülés jele?

Ez lehet valamilyen békülés jele?

Figyelt kérdés

Összevesztem egy nagyon jó barátommal. Az én hibámból, mert nagyon megbántottam. Ez még tavaly történt. Nagyon sokszor bocsánatot kértem tőle, mert szerettem vele lenni, beszélgetni. Nem reagált semmire. Feladtam már, nem keresett engem és én sem őt. A múlt héten írtam neki, hogy van e kedve együtt lógni meg, hogy mi újság vele, és válaszolt. Ami azért furcsa, mert eddig ezt sem tette meg. Igaz azt írta most nem fog rá érni mert sok dolga van, de normális hangnemben. 2 éves barátságrol van szó nem nagy idő. Viszont a mai napig hiányzik és nem merek neki írni már hiába volt normális.

22 évesek vagyunk fiúk

2019. szept. 16. 22:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet a békülés jele, valószínűleg már megenyhült. Mindenképp próbáljatok meg beszélgetni, jól tetted, hogy ráírtál.
2019. szept. 16. 22:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, megkérdeztem mikor jó neki, azt mondta, hogy mostanában nem. Aztán leírtam, hogy hiányzik és szeretném jóvá tenni, meg hogy milyen rendes barátot vesztettem el (mivel ismerem és tudom, hogy ez azt jelenti, hogy nem akar találkozni, de már ez jó pont volt, hogy legalább válaszolt eddig nem nézte meg mit írtam, aztán már feladtam). Azt mondta, hogy rendes vagyok én is és jövőhéten írjak neki, és addig meglátja hogy alakul. Nem tudom ez larázás e és inkább hagyjam.
2019. szept. 17. 13:09
 3/4 anonim ***** válasza:
mivel bántottad meg? Ha nem valami nagyon durva dolog szerintem hülyeség egy jól működő barátságot megszakítani egy veszekedés miatt. Lehet hogy Ő azért nem akar békülni, mert nem volt neki annyira fontos a barátságotok. Lehet hogy jobb lenne inkább tovább lépni és új barátokat keresni. Még fiatal vagy, egy csomó jó fej emberrel hozhat össze a sors.
2019. szept. 18. 15:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Elég durva dologgal, azt nem szeretném leírni. De azt is mondtam neki, hogy teljesen jogos ha ezek után nem akar látni de egyszerűen nekem hiányzik és megbántam nagyon.
2019. szept. 18. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!